SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'de Yeni Test Sonuçları 'Negatif'

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da daha önce açıklanan 5 yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pozitif vakanın ikinci testlerinin negatif çıktığı duyuruldu.

Sarı-siyahlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 29 ve 30 Mayıs'ta yapılan Kovid-19 testinde pozitif çıkanlar dahil tüm futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanlarına bir kez daha test yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Pozitif vakalarımızın iki testi üst üste negatif olmak üzere tüm sonuçlar negatif çıkmıştır. 22 Mayıs'ta testi pozitif sonuçlanan bir futbolcumuzun ise tedavi süreci devam etmektedir. Bu doğrultuda takımımız gruplar halinde çalışmalarına tekrar başlayacaktır." ifadeleri kullanıldı.

AA

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • sahipsiz malatya (3 yıl önce)
    malatyaspor düşecek korona vesile olacak sahipsiz malatya spor yazık lar olsun şehrin siyasicilerine seçim zamanı gelinece malatya spor sen bizim herşeyimizsin seçim biterse yolun açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • turo44 (3 yıl önce)
    Test sonucu pozitif çıkan futbolcu Kim acaba,bilen varmı
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (3 yıl önce)
    Gel-gitler yaşıyoruz ,Allah sonumuzu hayrede!
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (3 yıl önce)
    Bu takımın resmi sayfası ne işe yarıyor acaba takım çalışıyor mu?, Oyuncular ne durumda, takımda bir sıkıntı var mı yönetim ve futbolcular lig hakkında ne düşünüyor ligde kalacağız inanıyoruz diyorlar mı takım çok garip. Hiç kimsenin hiç birşeyden haberi yok borçlar ne oldu antrenmanlar ne durumda? ulusal basın takım sayfasından daha çabuk bilgi veriyor çok ilginç!
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (3 yıl önce)
    Bravo Adil, uzman doktorlarin yapamadigini başardi, 48 saat içinde pozitiften negatife geçirdi fitbolcumarı. Bu sene kesin Nobel ödülü alir Adil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Talas (3 yıl önce)
    Fiyaskolar yılının son tangosu. Bu saatten sonra sizi kim ciddiye alır? Her şey bir tarafa bunlara dayanarak elin adamlarına haksız yorumlar yaptık. Bunlar küme düşmenin resmen tescili oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Tek güvencemiz hikmet hoca ve futbolcular yoksa işimiz zor ben ilk yarı 24 puan alan futbolcuların yerinde olsam çıkar aslanlar gibi oynar bu takımı ligde bırakır paramı isterim vermezlerse federasyona gider gelirlere temlik ve transfer yasağı koydurur paramı alırım bizim oyuncularada bu yakışır eğer bu takım oyuncuları birlik ve beraberlik içerisinde isterlerse bu takımı ligde bırakırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    kaplan ligde kalacak inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Okan (3 yıl önce)
    Resmen milletin aklıyla dalga geçiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kumaşçı (3 yıl önce)
    Kendi memeleketine kendi insanına bu kadar olumsuz yazan arkadaşlar takım küme düşerse zil takıp oynayacaklar herhalde yazıklar olsun sizin malatya lılığınıza
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk Mert (3 yıl önce)
    Adil Gevrek testlerin sonucunu değiştirmeyi başardı, ūstelik 48 saat içinde pozitiften negatife. Dūnyada uzman doktorlar bile böyle hizli gelişmeyi başaramazdi. Bravo başkan bu sene Nobel ödülünü alirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (3 yıl önce)
    12 gün sonra maça çıkıyoruz ve Kasımpaşa 1 aydır çalışıyor. Bir an önce maç temposuna girilmesi lazım. Kesin almamız gereken maçların ilki. Kasımpaşayı alta çekip bizim de üste çıkmamız için 6 puanlık bir maç. Futbolcular ve teknik heyet artık gereğini yapacaktır herhalde. Alırsak biz 28 onlar 26 da kalıyor. Yenersek diğer takımlar düşünsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Bnce Koronadaki aynı sistem yönetimin Kafasında beynindede var Takımın en değerli organlarını eritti safdışı bıraktı işlemez hale getirip iflas ettirdi Hasta permi perişan edip ölüm Döşşeğinde çaresiz bıraktı
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)
    bir zahmet çalışasınız lig başladı günaydın. şimdi mazeretler sıralanır yok virüs vardı bilmem şu oldu bu oldu. virüs varsa tedbirini düzgün almamışsanız yine siz sorumlusunuz kusura bakmayın. ts 8 test yaptı bir tane pozitif çıkmadı üstelik 1.5 aydır aralıksız idman yapıyorlar. iyi yönetilmek böyle bir şey demekki. bizimkiler de olmayan pozitifi de varmış gibi düşünüp antrenmanı bırakıyorlar bahane hazır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    Bence adil gevreğin basit planı tutmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)Mert isimli kullanıcı yorumuna
    Bencede
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan (3 yıl önce)
    Haydi hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla