SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'li Futbolcuların İmza Gününe Yoğun İlgi

0
Güncellendi - 2019-09-20 20:36:21
BYMS'li Futbolcuların İmza Gününe Yoğun İlgi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’da sportif direktör Ali Ravcı ile futbolcular Murat Yıldırım, Adis Jahovic ve İssam Chebake imza gününe katıldı. Formalarını alan taraftalar, hem oyunculara formalarını imzalattırdılar hem de bol bol fotoğraf çektirdiler.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un futbolcularından İssam Chebake, Adis Jahovic, Murat Yıldırım ve sportif direktör Ali Ravcı imza gününde taraftarlarla bir araya geldi.

Kent merkezinde eski belediyenin bulunduğu meydanda yer alan ve yeniden tasarlanan Yeni Malatyaspor mağazasının açılışında gerçekleştirilen imza günüe taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

İmza gününde taraftarlar, hem formalarını imzalattı, hem de futbolcularla sohbet etti. Ravcı ve futbolcular, kendilerine yöneltilen soruları cevapladıktan sonra taraftarların formalarını imzaladı. Formalarını imzalatma şansını bulan taraftalar, futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi.

BYMS’nin orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, Yeni Malatyaspor’un satış mağazasının yenilenmiş şeklinin güzel olduğunu ifade etti.

Yıldırım, saha içerisinde takımın için her şeylerini verip, terlerinin son damlasına kadar mücadele ettiklerini kaydederek, “Terimizin son damlasına kadarda oynamaya devam edeceğiz. Taraflarımız da bize destek olacaklar. Satış mağazasında ve statta bizi destekleyecekler. Bizde onlar için elimizden gelen en iyi sonuçları almaya çalışacağız” dedi.

Takımın golcü oyuncusu Adis Jahovic ise taraftarlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, “Malatya’da ben çok mutluyum. Taraftarlarımızda her maça geldi ve bizi desteklediler. İnşallah devam eder. İnşallah gollerim devam eder. Ben her maçta gol atmak istiyorum. Her maça 3 puan için çıkıyoruz” diye konuştu.

Golcü futbolcu, ‘gol krallığı iddiası var mı?’ sorusuna, “Gol krallığı çok güzel olur ama benim düşüncem gol atarak, takımıma katkı sağlamak” cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • AHMET koç (4 yıl önce)
    Bir anadolu takımı olarak forma ücretleri çok yüksek taraftarlara formalar ile gelin deniliyor bir forma 140 tl sezonluk konbine fiyatı güney 100 tl doğu 300 tl forma fiyatına göre daha uygun lütfen bu fiyatları belirlerken asgari ücretli birini düşünün bu takıma gönül veren taraftarı üzmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya insanı gariptir garibandır bu fiyatları ödeyemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fakirdir Malatya insanı . Marka elbiseye yığınla para verir lisanslı ürüne vermez. Gider fasfood karda hamburgere her hafta para verir iki haftada bir bilet alamaz . Kafelerde sinemalarda para yer maça gidemez . Malatya insanı garibandir hergun 15 lira sigaraya para verir ayda 300-500 TL verir sigaraya para maça ayda 50 lira veremez . Malatya insanı garibandir .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hazarbey (4 yıl önce)
    Kusura bakmayın da o mağaza oraya olmuş mu acaba....Çok abes. ....Parkın içerisinde daha uygun bir alana konabilir di...şuanki yeri bence hiç uygun değil.
    0
    0
    Yanıtla