SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'nin Kalan 8 Maçı

0
Güncellendi - 2020-04-09 03:26:06
BYMS'nin Kalan 8 Maçı
A- A+ PAYLAŞ

Koronavirüs (kovid-19) ile mücadele kapsamında Türkiye’de ligler askıya alınırken, liglerin duruma göre Haziran ayının başında oynatılması planlanıyor. Ligin ikinci yarısında üst üste kötü sonuçlar alan BtcTurk Yeni Malatyaspor’u ligin yeniden başlaması halinde birbirinden zorlu ve kritik 8 maç bekliyor. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele kapsamında Türkiye’de ligler süresiz olarak askıya alınmıştı. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) süreçle ilgili “Devletimizin kararları, Bilim Kurulu'nun tavsiye raporları, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın koordinasyonuyla UEFA'nın da görüşleri doğrultusunda Mayıs ayının ilk haftasında TFF Yönetim Kurulu tarafından yeniden değerlendirilecektir. Bu durumda takımlarımızın hazırlık süreci de göz önünde bulundurulduğunda liglerimiz en erken Haziran ayı başında oynanabilecektir. Federasyonumuzun gelişmelere göre yukarıda belirtilen tüm şartlara uygun olarak 10 alternatifli senaryosu, planı ve programı da hazırdır” açıklamasını yapmıştı. 

Liglerin yeniden başlaması halinde BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’de kalan son 8 maçı şöyle: 

27.hafta: BtcTurk Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa (iç saha)

28.hafta: BtcTurk Yeni Malatyaspor-Göztepe (iç saha)

29.hafta: Fenerbahçe-BtcTurk Yeni Malatyaspor (deplasman)

30.hafta: BtcTurk Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği (iç saha)

31.hafta: Demir Grup Sivasspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor (deplasman)

32.hafta: BtcTurk Yeni Malatyaspor-Beşiktaş (iç saha)

33.hafta: Çaykur Rizespor-BtcTurk Yeni Malatyaspor (deplasman)

34.hafta: BtcTurk Yeni Malatyaspor-Gaziantep Futbol Kulübü (iç saha) 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de 26 haftalık bölümde 6 galibiyet, 7 beraberlik, 13’te mağlubiyet yaşadı. 26 karşılaşmada 25 puan toplayan sarı kırmızılılar, averajla 15.sırada yer alıyor. 

Ligin ilk yarısında 17 haftada 24 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ikinci yarıda 9 haftalık bölümde ise sadece 1 puan kazanabildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Anti vaizoğlu (3 yıl önce)
    3 puan kasımpaşa 3 puan göztepe 0 puan Fenerbahçe 3 puan gençlerbirliği 0 puan Sivas 0 puan Beşiktaş 0 puan Rize 3 puan Gaziantep toplam 12 puan 35+12=37 yapar. Ama üzülmeyin vaiz oğlu ve adil başkanı bizi kurtaracak
    0
    0
    Yanıtla