SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çaba Harcayacağız"

A- A+ PAYLAŞ

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay beraberindekilerle birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

“Yerel Medya Semineri”ne katılmak üzere ilimize gelen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay beraberinde Basın İlan Kurumu İstanbul Şube Müdürü Mehmet Köşker, Basın İlan Kurumu Koordinasyon ve İdari Müdürü Mehmet Çelik, Basın İlan Kurumu İlan Müdür Vekili İdris Çam, Basın İlan Kurumu Özel Kalem’den Tuğrul Bayrak ve Gençlik Spor Vakfı Genel Müdürü Alper Talas ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler. 
 
28 Ekim Cuma günü gerçekleşen ziyaret sırasında Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Basınla ilgili bir seminere katılmak için Malatya’da bulunduklarını belirterek, “Basın İlan Kurumu olarak aynı zamanda Malatya’da da bir şube açıyoruz. Bununla ilgili olarak da Malatya’daki gazete sahipleri ve ilgili yöneticilerle bir toplantı yaptık. İnşallah bu toplantıyla birlikte Malatya basınını ileriki günlerde çok daha güçlü bir konuma getirme konusunda çaba harcayacağız” dedi. 
 
Atalay: Malatya’yı,  ülkemize en büyük katkıyı sunan bir şehir olarak görüyorum…
 
Atalay, “Düzenlenen seminer için geldiğimiz Malatya’da halkın seçtiği Belediye Başkanımızı da ziyaret etmek istedik. Değerli genç başkanımıza hem hayırlı olsun hem de başarılarının devamını dilemek için ziyarette bulunuyoruz. Ben inanıyorum ki Malatya Türkiye’nin en güzide şehirlerinden biridir. Çok zengin bir tarihi mirası var. Özellikleri çok fazla olan bir şehir. İnşallah gelecekte çok daha güzel yerlere taşınacaktır diye düşünüyorum. Malatya’yı hem bölgeyi taşıyacak bir şehir olarak, hem de ülkemize en büyük katkıyı sunan bir şehir olarak görüyorum” dedi. 
 
Atalay: Katipoğlu spor camiasına önemli katkıları olan biri…
 
Öte yandan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay, ziyarete iştirak eden Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu’nun spor camiası içerisinde sevilen ve büyük katkıları olan biri olduğunu belirterek, Yeni Malatyaspor’un başarılı olacağını ve Yeni Malatyaspor’un bulunmadığı liglerin eksik olacağını söyledi. 
 
Çakır: Basını, halkla aramızda bir köprü olarak görüyoruz…
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’ı Malatya’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Malatya Belediyesi olarak basınla her zaman iç içe olmaya, istişare etmeye önem veriyoruz. Dolayısıyla basını bizim ile halkımız arasında bir köprü olarak görüyoruz. Bizler halkı ne kadar iyi anlayabilirsek, beklenti, istek ve talepleri ne kadar yakından bilebilirsek yapacağımız çalışmalar ve planlamalar da o kadar sağlıklı olacaktır. Bu vesileyle basınımıza bir yol gösterici olarak bakıyoruz.” dedi. 
 
Çakır: Malatya şehircilik alanında hızla gelişen illerden biri…
 
Düzenlenen Yerel Medya Semineri’nin ayrı bir önemi olduğunu ve Malatya basınına bir değer katacağına inandığını belirten Başkan Çakır, “Bu birlikteliğin mutlaka her bölge için gerekli olduğu inancındayım. Malatya’mız şehircilik alanında hızla gelişen, sanayisi önemli bir şekilde gelişen illerden biridir. Eğitim ve sağlık alanında çok iyi bir noktaya geldi Malatya, bölgenin cazibe merkezi konumunda. Bunu daha iyi yerlere taşımak için gayret gösteriyoruz. Bu noktada sivil toplum kuruluşları ve basınımızla ne kadar iyi istişarelerde bulunursak o kadar başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi. 
 
Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Ahmet Çakır, günün anısına Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’a kristal kayısı maketi ve kayısı hediye etti. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız