SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çabalar Sonuçsuz Kaldı

A- A+ PAYLAŞ
 
Bölgesel Lig için erkek basketbol takımı kurma girişimlerinin sonuçsuz kaldığını belirten Basketbol Malatya İl Temsilcisi Nail Değirmenci, bu konuda destek bulumadıklarını söyledi. 
 
Değirmenci "Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'ne takım kurabilmek için bir süredir çalışmalara başlamıştık. Konuyla ilgili olarak takım oyuncularını ayarladık. Oyuncular ücretsiz olarak oynamayı kabul etti. Ancak takımın kurulması için gerekli maddi desteği bulamadık. Elazığ, Diyarbakır, Batman, Muş, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Sivas'ın takımları var. Bizde Malatya'dan takım çıkarmak için görüşmelerde bulunduk. Çok küçük bir bütçeye ihtiyacımız vardı. Ancak gerekli desteği bir türlü göremedik. Futbolcuların ücretsiz oynama isteklerine rağmen elimizden tutan olmadı" dedi. 
 
"YÜZLERCE LİSANSLI SPORCUMUZ VAR"
 
Basketbolda yüzlerce lisanslı sporcumuz var diyen Değirmenci, "Amatör'de yoğun bir müracaat var. Basketbol'da yüzlerce lisanslı sporcumuz var. Bu kadar büyük potansiyele karşın sporcularımızın hedefleri yok. Bölgesel ligde takımımızın olması sporcuların da hedeflerinin olmasını sağlayacaktı. Amatörde oynayan sporcularımızın hedeflerinin olmaması nedeniyle, Malatya basketbolu sekteye uğruyor. Biz buna rağmen basketbol sporunun daha da gelişmesi adına çaba harcıyoruz. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Malatya'daki tesis eksikliğini giderme adına büyük bir atılım yaptı. Yeni salonların basketbola büyük katkısının olacağını düşünüyoruz. Özellikle antrenman yeri sıkıntısı çeken kulüplerimiz için yeni salonlar, ilaç olacak. İnşallah önümüzdeki yıllarda destek bulabilirsek, takım kurmak için çalışacağız" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız