SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cadde Genişletiliyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:36:16
Cadde Genişletiliyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından, şehrin önemli ulaşım akslarından biri olan Sağlık Caddesinde değişim-dönüşüm çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Ahmet Çakır yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  

İnceleme gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları Ahmet Ceyhan, Hasan Atay, Selim Pilten ile bazı daire müdürleri ve Zafer Mahallesi Muhtarı Kemal Bulgurlu katıldı.

7 metre genişliğinde 700 metre uzunluğundaki Sağlık Caddesi’nin Malatya’nın önemli ulaşım akslarından biri olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapılacak çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Sağlık Caddesi’nde yol genişliğinin 11,5 metreye çıkarılacağını söyledi.

Bölgede yağmur suyu drenaj hattının ilk defa yapıldığını vurgulayan Başkan Çakır, “Bölgemizin önemli sorunlarından biri yağmur sularının çoğalarak ulaşımı zorlaştırmasıydı. Vatandaşlarımız bundan olumsuz etkileniyordu. Caddemiz ve sokaklarımızla birlikte bu bölgede 3 kilometre civarında yağmur suyu drenaj hattı yapacağız. 

Sağlık Caddesi boyunca elektrik hatları yeraltına alınıyor. Yağmur suyu drenaj kanalları yapılıyor. Cadde üzerinde yol hattında kalan bir kısım ağaçlarımızı sökerek başka yerlere dikiyoruz. Ömrünü doldurmuş, formu bozuk ağaçları ise kaldırıyoruz” dedi. 

Sağlık Caddesi’nde sürdürülen alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra, cadde boyunca kaldırımların da baştan sona yenileneceğini belirten Başkan Çakır, “Kaldırım düzenleme çalışmalarının yanısıra, aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmaları da yapacağız. Caddemizi Malatya’ya yakışır güzel ve modern bir görünüme kavuşturacağız” dedi. 

Sağlık Caddesi’nin Malatya’nın önemli caddelerinden biri olduğunu belirten Muhtar Kemal Bulgurlu, “Caddemizin bütün alt yapısı yenileniyor. Caddemiz ilk defa yağmur suyu drenaj sistemiyle tanışıyor. Yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız