SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cadde Ortasında Kavga

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:29:09
Cadde Ortasında Kavga
A- A+ PAYLAŞ

Fuzuli Caddesi girişindeki belediye otobüs durağı önünde, Ferhadiye Sokak'tan Fuzuli Caddesi'ne dönüş yapmakta olan belediye otobüsüne çarpan otomobilin sürücüsü ile otobüs şoförleri arasında kavga çıktı.

Adı öğrenilemeyen şahsın yönetimindeki 44 FY 077 plakalı otomobil, caddeye dönüş yapmakta olan S.D. yönetiminde bulunan 44 LV 415 plakalı belediye otobüsüne ortadan çarptı. Önemli bir hasarın meydana gelmediği kazada, otomobil sürücüsü ile kazadan dolayı suçladığı otobüs sürücüsü arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bıçak çektiği de öne sürülen otomobil sürücüsü, dövülerek hafif yaralanınca, olay yerine gelen ambulansta tedavi edildi. Otobüs durağındaki kavga sırasında, trafik bir süre durdu. Olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları yatıştırdıktan sonra soruşturmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız