SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cadde Üzerinde Arbede

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki grup arasında tabanca ve bıçak dönerinin de kullanıldığı kavgada, kaldırımda yürümekte olan bir genç bacağına kurşunun isabet etmesi sonucunda yaralandı.

Olay, Malatya merkez İnönü Caddesi PTT binasının karşısındaki bir işhanın da başladı. Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada, taraflar bir birlerine tabanca ile ateş açarken, olayda aynı zamanda sopa, döner bıçağı ile mutfak bıçakları da kullanıldı.

Trafiğinde yoğun olduğu bir anda peş peşe tabanca ile ateş açılması kent merkezinde bi anda panik yaşandı. Tabanca ile ateş açılması sonucunda kaldırımda yürümekte olan Bilal Arkın (25) adlı genç, kurşunu bacağına isabet etmesi sonucunda bacağından yaralandı. Yaralı genç, kamera ile görüntüsünün çekilmesine tepki gösterdi.

Yaralı genç, olay yerine gelen ambulans ile Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, olayda kullanılan sopa, döner bıçağı ve mutfak bıçaklarını toplarken, Olay Yeri İnceleme Ekipleri ise, şehir merkezindeki trafiği kestirerek yol üzerinde boş kovan aradı. Yapılan incelemede yol üzerinde 5 adet boş kovan bulundu.

Asayiş Şubesi ekiplerince olaya karışan taraflardan toplam 7 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Başlatılan soruşturma devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız