SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cadde ve Sokaklar Yıkanıyor

0
Güncellendi - 2016-06-27 16:59:53
Cadde ve Sokaklar Yıkanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, cadde ve kaldırımlarda meydana gelen kirlenme ve tozlanmadan dolayı, gece yarısından sonra sorumluluk alanlarındaki ana arterleri, kaldırımlarla birlikte deterjanlı suyla yıkıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, sıcakların arttığı son günlerde, vatandaşları rahatsız edici etkenlerden uzak tutmak amacıyla yol ve kaldırımların haftada bir yıkandığı belirtildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına Bağlı Atık Yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürlüğü tarafından, Malatya’nın 16 ana arteri, ekipler tarafından deterjanlı ve tazyikli suyla yıkanarak pırıl pırıl bir hale getiriliyor. Ayrıca yol bölme dubaları da deterjanlı suyla yıkanıyor.

Gece geç saatlerde trafiğin ve yaya yoğunluğun az olduğu saatlerde yapılan cadde ve kaldırım yıkamalarında vatandaşların memnun olduğu ve bu uygulamanın yaz boyunca sıklıkla devam edeceği belirtildi.

Kaynak : Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız