SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cadde ve Sokaklarda Film Gibi Kovalamaca

0
Güncellendi - 2016-10-23 19:46:15
Cadde ve Sokaklarda Film Gibi Kovalamaca
A- A+ PAYLAŞ

Kavga  ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekiplerinden kaçan ve kendisini durdurmak isteyen ekiplerin üzerine aracını süren otomobilin sürücüsü yaşanan kovalamaca sonucunda yakalandı.

Olay, Cumartesi sabaha karşı saat 03.00 sularında Yeni Sanayi Sitesi Yeşiltepe Yolu üzerindeki bir işyerinin önünde başladı. İddiaya göre; bir kavga ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekiplerini gören S.K. adlı şüpheli, içinde bir kadının da bulunduğu 34 plakalı otomobil ile kaçmaya başladı. Sürücü, peşine takılan polislerin ikazlarına da uymadı.

Bir süre polisleri atlatan şüpheli, Kömür Tevzi mevkiinde  polisler tarafından görülüp, durdurulmak istenirken, aracını polislerin üzerine sürerek yeniden kaçmaya başladı.

TEM Şubesi ve Asayiş Şubesi ekipleri bölgedeki tüm yol ve kavşakları tuttular. S.K., Ergenekon Köprüsü üzerinde polis araçlarının yolu kapatması ile durdurularak gözaltına alındı.

Kaçarken yanında bulunan bir kadını kaçtığı sırada hareket halindeki aracından indirdiği değerlendirilen S.K.,'nin neden kaçtığının belirlenmesi için aracında ve üzerinde arama yapıldı, suç unsuruna rastlanmadı. Aracın kaçarken farlarını söndürerek girdiği yere silah atmış olabileceği bilgisi üzerine, belirtilen yerde yapılan aramada da sonuç alınamadı. Araçtan inen kadın da daha sonra polis tarafından bulunarak polis merkezine götürüldü.

Otomobil ise trafikten men edilerek çekici ile yeddiemin parkına gönderildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

takip1

takip2

takip3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bornova Siemens (7 yıl önce)
    Hergün Bir olay malatyamızda bazen akıl ermiyor bu güzel şehrimde hemşerilerim neden böyle yapıyorlar umarım gecerli sebeplerdir.
    0
    0
    Yanıtla