SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Caddede Silahla Ateş Ettiler, Kaçamadılar

0
Güncellendi - 2019-09-06 04:33:49
Caddede Silahla Ateş Ettiler, Kaçamadılar
A- A+ PAYLAŞ

Akşam saatlerinde bir otomobilden silahla ateş eden şahıslar, polis ekipleri tarafından yakalandılar.

Edinilen bilgiye göre; Perşembe akşam saatlerinde bir otomobilde bulunan şahısların 100. Yıl Caddesi üzerinde havaya ateş açtıkları ihbarı üzerine polis ekipleri bölgeye yönlendirildi. Plakası vatandaşlar tarafından polise bildirilen araç, bir süre sonra farkedildi ve polis ekipleri aracı yakaladı. İçerisinde 3 şahıs bulunan otoda yapılan aramada, 1 adet 7.65 mm. çapında ruhsatsız tabanca, 20 adet tabanca mermisi ile 1 adet otomatik av tüfeği ele geçirildi.

Ele geçirilen silahlara el konurken, 3 şahıs gözaltına alınarak haklarında işlem başlatıldı.

Öte yandan, Sancaktar Mahallesi Fenerci Sokağı'nda bir kavgaya müdahale eden polis ekipleri, kavgaya karışan 5 kişiyi, 1 adet silahla yakaladılar.

Bu arada, Malatya Tren Garı'nda belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada da, 39 ve 36 yaşındaki iki kardeş bıçaklanarak yaralandılar. Yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, polis olayın failini yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kamil (4 yıl önce)
    N'oldu Malatyamıza böyle.Toplumda bir cinnet hali var.Sabır,hoşgörü,anlayış,saygı,sevgi...hak getire.Kendi adaletini kendisi uygulayan,kendisi gibi düşünmeyen insanlara şiddeti layık gören,bıçakla ve silahla dolaşan insanlardan geçilmiyor artık Malatyamız.Bu savrulmanın ve travmanın bizi götürdüğü noktayı düşünmek bile istemiyorum.Acil olarak devlet ve yerel otorite,stk lar,kanaat önderleri...konu ile ilgili çalışmalar yapmalı.Hemen,şimdi.Canlar daha fazla yanmadan,cennet şehrimiz yaşanmaz hale gelmeden...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)Kamil isimli kullanıcı yorumuna
    malatyamıza birşey olmadı ortada kanun yok yetmezmiş gibi birkaç güne af çıkaracaklar allah yardımcımız olsun bu düzende suça bulaşmadan yaşamak çok zor her taraf serseri dolu mutlaka sanada bulaşıyolar sende karşılık verince ya cezaevi yada mezar maalesef
    0
    0
    Yanıtla