SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Caddede Tren Gidiyordu ki!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) 5. Bölge Müdürlüğü tarafından 23 Nisan nedeniyle servise konulan tekerlekli mini tren, öğrencileri kutlama yapılan stada taşırken cadde ortasında bozulunca ortaya ilginç görüntüler çıktı. İstasyondan hareket eden tek vagonluk mini tren, İnönü ve Atatürk Caddelerinde otomobilleri sollayarak stada gitmekte iken, "aşırı yolcu" yüzünden, "lokomotif" Gazi İlköğretim Okulu önünde "pes" etti. "Makinist" sağa çekti.. Öte yandan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Malatya Polisi, ilköğretim öğrencilerine polis araçlarıyla şehir turu attırdı.

CADDEDE "SOLLAYA SOLLAYA" GİDİYORDU Kİ!..
TCDD Malatya 5. Bölge Müdürlüğü, 23 Nisan nedeniyle, lokomotif kamuflajlı traktörün çektiği, tek vagonluk mini trenini öğrenciler için servise koydu. Daha önceki yıllarda sadece kortejlerde kullanılan mini tren, Mehmet Emin Bitlis İlköğretim Okulu'ndaki öğrencileri 23 Nisan kutlama töreninin yapıldığı İnönü Stadı'na getirirken Gazi İlköğretim Okulu'nun önünde aşırı yük nedeniyle "lokomotifi" bozuldu.

Trafik polislerinin ve görevlilerin uzun uğraşları sonuç vermeyince, TCDD'nin resmi araçları çağrılarak öğrenciler stada götürüldü. Öğrencilerin araçlara tıka basa bindirilmesi dikkatlerden kaçmadı.

TCDD yetkilileri, mini trenin kapasitesinin 15 çocuk olduğunu ancak trene yaklaşık 50 öğrencinin alınması nedeniyle arızanın meydana geldiğini bildirdi.

Meydana gelen arıza nedeniyle mini trenin vagonu, kurumdan gelen bir traktörün arkasına bağlanarak TCDD Garı'na götürüldü. Lokomotifse arızasının giderilmesi için bekletildi.

POLİS TURU..
Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) tarafından, bazı ilköğretim okulu öğrencilerine polis araçlarıyla şehir turu attırıldı.

Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törende; TEM Şubesi'nin Necati Bey, Barboros, Kaynarca ve 23 Nisan İlköğretim okullarında eğitim gören toplam 101 çocuğa, polis araçlarıyla şehir merkezinde tur attırıldı.

Çocuklara, polis şapkası ve hediye paketleri de verildi. Yine İnönü Stadı'nda TEM polisi tarafından yaklaşık 2 bin adet balonun çocuklara dağıtıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız