SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Caddelere Yeni Çöp Kutusu

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi tarafından, “Parklarımızı ve Caddelerimizi Temiz Tutalım” Kampanyasının ardından, düzenleme çalışmaları tamamlanan ana cadde ve sokaklara yeni çöp sepetleri yerleştiriliyor. 
 
Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, ana cadde ve sokaklardaki mevcut çöp sepetlerinin yaklaşık 15 yıl önce konulduğu ve zamanla kullanılamaz hale geldikleri belirtilerek, yeni çöp sepetlerinin alındığı bildirildi. 
 
Yapılan açıklamada, eski çöp sepetleri yerine alınan yeni çöp sepetlerinin daha kullanışlı ve ihtiyaca cevap verebildikleri ifade edildi. 
 
Sözkonusu yeni çöp sepetlerinin, düzenleme çalışmalarıyla uyumlu ve estetik görünümde oldukları belirtilen açıklamada şu görüşlere yer verildi:
 
“Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan cadde ve sokaklara, şehir estetiğine uygun, daha kullanışlı yeni çöp sepetleri monte edilmektedir.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın göreve gelmesinden sonra ilk etapta 350 adet yeni direk tipi çöp sepeti alınarak;  Sivas Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Cezmi Kartay Caddesi, İpek Caddesi, Hastane Caddesi, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi, Tevfik Temelli Caddesi, Milli Egemenlik Caddesi, Turgut Temelli Caddesi, Talat Bey Sokak ve Devlet Hastanesi Yanındaki caddeye monte edildi. 
 
2011 yılı içerisinde de 300 adet yeni ve kaldırıma monte edilebilen çöp sepeti daha alınarak, düzenleme çalışmaları tamamlanan Atatürk Caddesinden itibaren monte edilmeye başlandı. Şu anda İnönü Caddesi üzerinde çöp sepetlerin monte işleri sürmekte olup,  düzenleme çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklara da yeni çöp sepetleri monte edilecektir.”
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız