SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Caddemiz Çok Güzel Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

İpek Caddesi'nde yol genişliğinin 14 metreye çıkarıldığı belirtilirken, bu düzenlemenin cadde esnafları ve vatandaşlar tarafından övgüyle karşılandığı bildirildi.

Belediye Basın Bürosu'nun bu konudaki bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından İpek Caddesindeki kaldırımlar yeniden düzenlenerek, yol genişliği 8 metreden 14 metreye çıkarıldı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, şehir içi trafik akışının yoğun olarak yaşandığı Caddelerden biri olan İpek Caddesi’nde, bu yoğunluğu azaltmak için bir takım çalışmalar yapıldığı belirtilerek, TEDAŞ tarafından enerji nakil hatlarının yeraltına alınmasından sonra, çok geniş olan kaldırımların normal genişliğe çekilerek yolun genişletildiği bildirildi.

Yapılan açıklamada mevcut 8 metre genişliğinde olan İpek Caddesinin, yapılan çalışmalarla 14 metreye çıkarıldığı ifade edilerek, yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürüldüğü bildirildi.

Öte yandan yapılan çalışmalar hakkında görüşlerini belirten vatandaşlarla cadde esnafları, çalışmalardan çok memnun olduklarını dile getirerek, sadece İpek Caddesi’nde değil, Malatya’nın tümünde yapılan çalışmalar için teşekkür ettiler.

İpek Caddesi’nde yolun genişleyerek, trafiğin rahatlayacağını söyleyen vatandaşlar, “Yapılan düzenleme çalışmaları çok güzel. Sadece bu çalışmalar değil, çevre temizliği, düzenleme çalışmaları, kaldırım ve yol çalışmaları çok güzel bir şekilde yapılıyor. Malatya’da ilk defa böyle hizmetler görüyoruz” şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.

Çalışmaların bitmesiyle birlikte İpek Caddesinin çok güzel bir görünüme kavuşacağını da dile getiren vatandaşlar, “Allah razı olsun. Caddemiz çok güzel oldu. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Başta Belediye Başkanımız H.Cemal Akın olmak üzere hepsine dua ediyoruz. Ellerine sağlık” dediler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız