SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Caddeye Hızlı Girince.. 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-04-01 01:42:33
Caddeye Hızlı Girince.. 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Otomobil ile minibüsün çarpışması sonucunda 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saat 23.00 sularında Paşaköşkü  İsmet Paşa Caddesi girişinde meydan geldi. İddiaya göre; V.T. idaresindeki 44 NR 766 plakalı minibüs şehir merkezine doğru seyir halinde iken, karşı istikamette gelmekte olan H.D. idaresindeki 23 LN 509 plakalı otomobil ile çarpıştılar.

Kazada araç içerisinde sıkışan otomobilin sürücüsü H.D. ve yanında bulunan arkadaşı, Büyükşehir Kuyuönü İtfaiye İstasyonu’ndan kısa sürede gelen itfaiye ekiplerince çıkartılarak ambulansla hastaneye gönderildiler. İtfaiye ekipleri araçlarda güvenlik önlemi de aldı.

Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Kazaya 23 plakalı otomobilin Saat Kulesi yönünden gelirken caddeye hızlı ve kontrolsüz bir şekilde girmesi sonucunda neden olduğu iddia edildi.

Kaza nedeniyle İsmet Paşa Caddesi bir süreliğine araç trafiğine kapatıldı. Kazaya karışan araçların çekici ile kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı. Kazada cadde üzerindeki park halindeki bir başka otomobilde de maddi hasar oluştu.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

b4

b5

b9

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • TAYFUN (7 yıl önce)
    MURAT EFENDİ HERŞEYE YORUM YAPMAK ZORUNDAMISIN
    0
    0
    Yanıtla
  • mehet (7 yıl önce)
    gardaş 23 plakalı araç sahibi malatyalı
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    daha önce şu 23 plakalı araçların akşam olunca doğudan gelip ilimizde asayişi olumsuz yönde etkilediklerinden bahsetmiştim. Özellikle bu tür araçların şehir merkezine girişlerinin yasaklanmaları gerek.. Saygılarımla...
    0
    0
    Yanıtla
  • Pes?!!!
    0
    0
    Yanıtla