SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Caddeyi Geçerken..

A- A+ PAYLAŞ

Sümer Camii'ne teravih namazına gitmekte olduğu öğrenilen yaşlı kadın, İnönü Caddesi'ni geçerken, otomobil çarpması sonucu öldü.

Edinilen bilgiye göre kaza, 20.10 sıralarında İnönü Caddesi yeni belediye binası önünde meydana geldi. H.A (27) isimli şahsın kullandığı otomobil, yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan C.H (67) isimli kadına çarptı. Ağır yaralı olarak 112 ambulansıyla bir özel hastaneye götürülen yaşlı kadın, buradaki ilk müdahalenin ardından daha sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi. Kadın, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde kurtarılamayarak öldü.

Sürücünün polis tarafından gözaltına alındığı ve tahkikatın sürdürüldüğü kaydedildi.

DİĞER KAZALAR..
Mişmiş Park Fuar alanı girişinde 17 yaşındaki T.Y., yolun karşısına geçmek isterken plakasını alamadığı bir aracın çarpması sonucu yaralandı.

Başharık Mahallesi 23. Sokakta 58 yaşındaki M.A.’nın yönetiminde bulunan 33..408 plakalı motosiklet ile 21 yaşındaki S.İ. yönetiminde bulunan 44..776 plakalı oto çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

Niyazi Mısri Caddesi’nde 33 yaşındaki V.E. yönetiminde bulunan 34..9154 plakalı oto ile kaçtığı için sürücüsünün kimliği saptanamayan 44..601 plakalı oto çarpıştı. 00.10 sıralarındaki kazada, 34 plakalı otoda bulunan 16 yaşındaki K.S. yaralandı.

Hasanbey Caddesi’nde 18 yaşındaki F.D. yönetiminde bulunan 44..923 plakalı motosiklet ile giderken, aynı yönde U dönüşü yapmaya çalışan ve sürücüsü saptanamayan 44..995 plakalı otoya çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ile motosiklette bulunan 11 yaşındaki O.D. yaralandılar. O.D.’nin durumunun ağır olduğu belirtilirken, kaçan oto sürücüsünün kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

Darende Heyiketeği Mahallesi Spor Caddesi’nde 20 yaşındaki Ö.Y. motosiklet ile giderken önüne çıkan kediye çarpmamak için direksiyonu ani şekilde kırınca kaza yaptı ve düşerek yaralandı.

Doğanşehir ilçesi Esentepe Mahallesi’nde 52 yaşındaki C.S. yönetiminde bulunan 44..757 plakalı oto ile giderken önüne çıkan 63 yaşındaki F.G. adlı kadına çarptı ve yaraladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız