SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Caddeyi Yeniledik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:44:11
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Atay, Ahmet Ceyhan ve Selim Pilten ile birlikte Yeşiltepe Seyran Mahallesi 19 Mayıs Caddesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

İnceleme gezisi sırasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşiltepe bölgesinde yaptıkları çalışmaların önemli bölümlerinden birini de 19 Mayıs Caddesi’nde gerçekleştirdiklerini kaydetti. 

19 Mayıs Caddesi’nin Yeşiltepe bölgesinde önemli bir ana arter haline geldiğini anlatan Başkan Çakır, “Bu caddenin bir an önce düzenlenmesi gerekiyordu. Burada yağmur suyu drenaj hattı ile içme suyu ve kanalizasyon şebekesini yenilemek suretiyle altyapı çalışmalarını tamamladık. Kompozit taşla kaplama suretiyle toplamda 15 bin metrekarelik kaldırım düzenleme çalışması yaptık. Asfalt serimi çalışmaları tamamlanıyor. Yaklaşık 1 haftalık devam edecek işlerimiz var” dedi.

Başkan Çakır, Yeşiltepe’nin daha güzel, canlı ve modern bir şekilde gelişmesine katkı sağlayacak olan önemli bir caddeyi yenilediklerini dile getirerek, “Bazı yerlerde genişletme, bazı yerlerde de kamulaştırma yapılması sonucu perde duvarlar da çekilerek, buradaki çalışmaları tamamen bitirmiş olduk. Şu an 100. Yıl 2. Caddemizde altyapı çalışmaları devam ediyor. Çok kısa bir süre sonra bu bölgedeki çalışmalarımızın büyük bir kısmını bitirmiş olacağız” açıklamasında bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız