SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çadır Belediye Arkasına

A- A+ PAYLAŞ

Belediyenin organize ettiği İftar Çadırı ile Kitap Fuarı'nın 1 Eylül Pazartesi günü açılacağı bildirildi. Çadırın bu yıl da belediye binası arkasındaki otopartka kurulacağı belirtildi.

Ramazan etkinliklerine ilişkin belediyeden yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından geleneksel olarak açılan, İftar çadırı ile Kitap Fuarı’nın 1 Eylül Pazartesi günü açılacağı bildirildi.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada İftar Çadırı’nın geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da Belediye arkasındaki otopark alanında kurulacağı belertilerek, iftar çadırı ile ilgili hazırlıkların devam ettiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, iftar çadırında hergün yaklaşık 1500 kişinin iftar açtığı, iftar çadırındaki yemeklerin ise başta Malatya Belediyesi olmak üzere hayırsever kişi, kurum ve kuruluşlar tarafından karşılandığı belirtilerek, yemek vermek isteyen vatandaşların Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş.’nin 323 85 45 nolu telefonunu arayarak bilgi alabilecekleri ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, İftar çadırında verilecek iftar yemeğinin yanı sıra Teravih namazından sonra tiyatro gösterileri, Hacivat Karagöz gösterileri, tasavvuf musikisi, sohbetler ve şiir dinletileri gibi zengin kültürel etkinliklerin düzenleneceği bildirildi.

Malatya Belediyesi tarafından yine geleneksel olarak Ramazan Ayı ile birlikte kurulan Kitap Fuarı’nın ise geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Yeni Camii önündeki alanda kurulacağı belirtildi.

Bu yıl 19’ncusu açılan Kitap Fuarı kapsamında 36 standın kurulduğu ve bunların tamamının kiralandığı belirtilen açıklamada, fuarın Ramazan ayı boyunca 09.00-23.00 saatleri arasında açık kalacağı ifade edildi. Ayrıca okuyucuların fuarda yeni çıkan kitaplar ile diğer nitelikli yayınları takip etme ve indirim kampanyaları ile uygun fiyata kitap ve yayınları satınalma imkanı bulabilecekleri kaydedildi.

Öte yandan İftar Çadırı ve Kitap Fuarı ile ilgili kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Malatya halkının Ramazan ayını dolu dolu geçirmelerini temin etmek amacıyla çok zengin bir Ramazan Programı hazırladıklarını belirterek, “Ramazan ayı boyunca her gün bir kültürel etkinliğimiz olacak. Bunların yanı sıra İftar çadırımızda hergün 1000-1500 vatandaşımıza iftar yemeği verilecek. İftar yemeğinin yanı sıra iftar çadırında birçok etkinlik daha düzenlenecek.

Ayrıca bu yıl 19’uncusu açılan Kitap Fuarımız sayesinde de hemşehrilerimiz hem arzu ettikleri yayınları yakından inceleme fırsatı bulacaklar, hem de almayı düşündükleri kitapları burada çok daha ucuza alabilecekler” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız