SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çadır Çadır Dolaştı

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Ömer Faruk Öz, ziyaretlerini sürdürüyor.

Öz, Malatya'daki ziyaretleri kapsamında ilk olarak Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan'ı makamında ziyaret etti. Öz, burada yaptığı konuşmada, "Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan Bey Malatya halkı ile kucaklaştı. Eğer ülkemize hizmet etmek istiyorsak, herkes kazandığının vergisini vermelidir. Mükellef kazanacak, vergisini de verecek. Ama bunu da vatandaşa sevdire sevdire yaptırmak gerekiyor" dedi.

Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan ise, Malatya'daki vergi gelirleri tahsilatının Türkiye ortalamaları içerisinde olduklarını kaydetti.

Öz, daha sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bölge Müdürü Hayrettin Yerli'yi ziyaret etti.

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Ömer Faruk Öz, ziyaretleri sonrası Çarmuzu esnafıyla bir araya geldi. Esnafları tek tek dolaşan Öz, esnaflara hayırlı işler diledi.

KÖYLERDE..
Ömer Faruk Öz, Yeşilyurt ilçesi Öncü ve Üçgöze köylerini de ziyaret etti.

Beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, AKP ilçe başkanı Fikret Çolak, il genel meclisi üyeleri Rıza Sinanoğlu, Mehmet Şireci ve Cercis Taşdemir, AKP il yönetim kurulu üyesi Akif Baştürk ve diğer partililerle birlikte Yeşilyurt ilçesi Öncü ve Üçgöze köylerine yapılan ziyarette, sorunlar dinlendi.

Ziyaret ettiği köylerde çocuklara gofret ve çikolata ikram eden milletvekili Öz, Üçgöze Köyü Muhtarı Osman Ercan'ın, Üçgöze köyü yolunun yapılması ve köye yeni trafo taleplerini iletti. Öz, talepleri not alıp, ilgili yerlere ileteceğini söyledi.

Öncü köyünün koyunculuk projesinden yararlandırıldığının dile getirildiği ziyaret sırasında köylülerin tamamı 12 Eylül'de yapılacak olan yeni anayasa referandumunda Evet vereceklerini dile getirdiler.

Bu arada, Yeşilyurt Bürücek Yaylası'nda kıl çadırlarda kalıp hayvancılık yapan vatandaşları da ziyaret eden Öz, bir istekleri olup olmadığını da sordu.

"REFERANDUM SEÇİM DEĞİLDİR"
Köylerde yaptığı konuşmalarda 12 Eylül'de yapılacak olan yeni anayasa referandumu hakkında bilgi aktaran milletvekili Öz, "Şunu her zaman söylüyoruz ki, referandum seçim değildir. Yeni Anayasa AK Parti'nin de Anayasası değildir, milletin anayasasıdır. Referandum seçim değildir. Seçimde isteyen istediği partiye oy verebilir. Ancak, referandum seçim ile karıştırılmamalı. Referandum, AK Parti iktidarına güven veya güvensizlik değildir. Referandum, Türkiye'nin demokratikleşme konusunda önemli adım atılmasıdır. Ayaklara vurulan prangaların kaldırılmasıdır. Bu nedenlerle referandumda evet oyu kullanılmasını arzu ediyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız