SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çadırda İlk İftar

A- A+ PAYLAŞ

Belediye bünyesindeki şirketin organizesiyle bu yıl Yeni Cami önünde kurulan çadırda vatandaşlara ücretsiz iftar yemeği verilmeye başlandı..

Yeni Camii ile Merkez Otobüs durakları arasında kurulan İftar çadırına geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yoğun ilgi gösterilirken zaman zaman izdiham meydana geldi.

İftar Çadırı’nın ilk gününde Belediye Başkanı Cemal Akın, yemek dağıttı ve vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. Akın bir süre "Kağıt Kebabı, Pirinç Pilavı, çorba, Yoğurt ve Hurma"dan oluşan iftar yemeği dağıtırken, yemek duasını İl Müftü Yardımcısı Mahmut Karatepe yaptırdı.

İftar Çadırı’nın ilk gününde Belediye Meclis Üyesi Süleyman Erkuş, Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Kesriklioğlu, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Abdulhadi Çekirdek’te bulundu.

İftar çadırı'nda, Ramazan Ayı boyunca günde 1.500 kişiye iftar yemeği verileceği, yemeklerin masraflarının hayırsever kişi ve kuruluşlarca karşılanacağı, ilk gün yemeğini belediyenin verdiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız