SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çadırsız Malatya Olur mu?!

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:34:00
Çadırsız Malatya Olur mu?!
A- A+ PAYLAŞ

Kent görüntüsüne "yakışmayan", ancak Malatya'da görev yapan yerel yöneticilerin, herhangi bir etkinlik için acil yer ihtiyacı olsa tek çözüm olarak gördükleri "çadır" kurma alışkanlığına tekrar dönüldü. 29 Nisan'da başlayacak olan Kitap Fuarı için, ziyaretçi sayısını artırabilmek amacıyla, belediye binası yanında bir kez daha dev çadır kurulmasına başlandı.

Orduzu Pınarbaşı'ndaki sabit fuar yerinin, kullanıma uygun olmadığı 2 yıl önce Malatya Belediyesi binasının yanına geçici olarak fuarlar için kurulan çadır, vatandaşın yeni yere ilgi göstermesi üzerine, fuara katılan firmaların da talebiyle "kalıcı" hale dönüşmüş, kente yakışmayan bir görüntü olmasına ve eleştirilmesine karşın, daha da büyütülerek kullanılmaya devam edilmiş, ancak geçtiğimiz Eylül ayında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu alanda yapılan mitingi öncesinde sökülmüştü.

29 Nisan'da açılacak olan Kitap Fuarı öncesinde, yeniden çadır kurma çalışmalarına başlandığı belirtilirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın, çadırın fuardan sonra sökülüp sökülmeyeceği yolundaki bir soruya verdiği "Gerekirse kurulur, gerekirse sökülür" yanıtı, çadırın kalıcı olacağı şeklinde yorumlandı.

FOTOĞRAF: Belediye binası ile AVM arasındaki alana çadır kurma hazırlıkları (Yaşar KARAASLAN-Malatya Söz Gazetesi)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız