SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cafer Aydın'dan Moral Ziyareti

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:19:17
Cafer Aydın'dan Moral Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Cafer Aydın, sarı-kırmızılı takımın koyu taraftarı olan engelli Ahmet Alyüz'ü evinde ziyaret etti. 

Yeni Malatyaspor, İnegölspor karşılaşmasından aldığı galibiyetle birlikte grupta zirve yarışına yeniden ortak olurken, teknik direktör Cafer Aydın kalan 7 hafta için takımın moralini üst seviyede tutmaya çalışıyor.

2010-2011 sezonunda 25. haftada devraldığı sarı-kırmızılı takımda son 9 haftada 9'da 9 yaparak takımı Play-off'a taşıyan Aydın, Ziraat Türkiye Kupası grup maçında da Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek sarı-lacivertli takımı kupanın dışına itmişti. Bu sezonda yine kritik haftada Yeni Malatayaspor'un başına geçen tecrübeli teknik adam, ligde kalan 8 haftalık periyoda Bursa temsilcisi İnegölspor'u 2-0 yenerek başladı.

Yarın Malatya İnönü Stadı'nda Dardenelspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Yeni Malatayaspor'da teknik direktör Cafer Aydın, kritik mücadele öncesi takımın koyu taraftarı olan engelli Ahmet Alyüz'ü evinde ziyaret etti. Engelli genç ile yakından ilgilenen ve sohbet eden Aydın, takımın son durumu hakkında bilgiler verdi. Alyüz ailesi tarafından çok sıcak karşılanan Cafer Aydın, engelli genci Dardenelspor maçı sonrası 1 Nisan salı günü yapacakları antrenmana davet etti.

"KENETLENEREK, TAKIMIMIZA SONUNA KADAR DESTEK OLALIM"

Aydın, sarı-kırmızılı takımın birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacının olduğunu belirterek, "2010-2011 sezonunda göreve geldiğim zaman, 'Bu takım Play-off'a kalacak demiştim.' Tabi o dönemde benim bu sözüme inanmayanlar oldu. Ancak biz takım olarak iyi bir birlik ve beraberlik yakalayıp, kenetlenerek 9'da 9 yaptık ve Play-off'a gittik. Bu sezon da aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz. İyi bir takımımız var. İnegölspor maçıyla da iyi bir hava yakaladık. Kalan 7 haftada da istediğimiz sonuçları alıp takımımızı şampiyonluğa ulaştırmak istiyoruz" dedi.

Yeni Malatyaspor'un maçlarını kaçırmayan Ahmet Alyüz ise, teknik direktör Cafer Aydın'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Alyüz, Yeni Malatyaspor'un PTT 1. Lig'e çıkacağına yürekten inandığını vurgulayarak, "Ben Yeni Malatyaspor'a hep inandım. En zor gününde bile takıma olan inancımı yitirmedim. Ben 7 maçın hepsini kazanarak, takımımızın şampiyon olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, ziyaretin anısına Ahmet Alyüz'e Yeni Malatyaspor forması hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız