SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Caferi Teşekkürü

A- A+ PAYLAŞ

Belediye İmar Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda mühürlenen İnönü Mahallesi'ndeki Caferi Camisi inşaatının mührü söküldü.

Geçtiğimiz ay yapılan belediye meclis toplantısında bağımsız üye Mehmet Moran tarafından gündeme getirilen Caferi camisinin mühürlenmesi konusu nihayet çözüldü. Cuma günü yapılan meclis toplantısı öncesinde Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile görüşülen Caferiler, mührün sökülmesi sözünü aldı.

Meclis toplantısı çıkışında Caferiler adına açıklama yapan Basın Sözcüsü Mehmet Kocaaslan, “Zaten bu mühürleme, en başından beri tamamen haksız bir olaydı. Bazı kimselerin oyununa gelmeyerek caminin mührünü kaldırma sözü veren Sayın Ahmet Çakır’a bütün Caferiler adına teşekkür ediyorum. Ehl-i Beyt dostları Ğadir-i Hum Bayramına denk gelmesi münasebetiyle çifte sevinç yaşadılar. Açılışa, Allah’ın adını anmaya herkesi davet ediyorum” diye konuştu.

Kocaaslan, en başından beri konuya duyarlı yaklaşan Malatya basınına da teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız