SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çağdaş Bir Kitabevi"

0
Güncellendi - 2016-11-16 03:24:21
A- A+ PAYLAŞ

Vali Mustafa Toprak, İl Müftüsü Ümit Çimen’in daveti üzerine Emekliler Parkı yanındaki Ferhadiye Sokak'ta geçtiğimiz yıl açılan ve faaliyet gösteren Diyanet Vakfı Yayınevi Malatya Kitabevi'ni ziyaret etti.

İl Müftüsü Çimen kitabevi’nin kitap kafe tarzında dizayn edildiğini ve büyüklere ve gençlere olduğu kadar çocuklara da yönelik olarak düzenlemeler yapıldığını ifade etti.

Vali Toprak, Vatandaşların çocukları ile birlikte oturup, çaylarını içerek hem kendilerine yönelik hem de çocuklarına yönelik kitaplardan yararlanmaları amacıyla düzenlenen kitabevi’ni beğendiğini dile getirdi.

Kitabevi’nin şehrin merkezi konumunda ve emekliler parkına yakın bir yerde olması dolayısı ile hem gençlerin hem de emekli vatandaşların nezih bir ortamda dini yayın, roman, fantastik ayrımı yapmadan yüzlerce yayınevine ait binlerce dini, milli, edebi, kültürel ve güncel eserler ile birlikte sesli ve görüntülü yayın çeşitlerini de inceleme fırsatı bulabilecekleri  modern ve çağdaş bir kitabevi’nin Diyanet Vakfı tarafından şehrimize kazandırılmış olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Vali Toprak, ayrıca emeklilerimizin park ve kahvelerde boş zaman geçirmek yerine buradan yararlanmaları gerektiğini de belirterek bu konuda onların teşvik edilmesinin önemine değindi.

Bülten

kitabevi2

kitabevi1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız