SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çağırıp, Vurdular!

A- A+ PAYLAŞ

Çavuşoğlu Mahallesi'nde bazı şahıslar, daha önceden sözlü olarak tartıştıkları kişiyi ve arkadaşını av tüfeğiyle ateş ederek yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, Çavuşoğlu Mahallesi Boztepe Caddesi üzerinde bulunan bir kıraathanede meydana geldi. Daha önceden G.Y. ile sözlü olarak tartışan iki şahıs, tartıştıkları şahsı bir süre takip etti. G.Y.'nin kıraathaneye girdiğini gören, şahıslar bir süre bekledikten sonra bağırarak, G.Y.'yi dışarı çağırdı.

G.Y. ile birlikte dışarı çıkan kıraathane sahibi E.A.'nın üzerine av tüfeği ile ateş eden şahıslar, olay yerinde bulunan pikap ile kaçarak, uzaklaştı. G.Y. ve E.A. isabet
eden saçmalar neticesinde çeşitli yerlerinden yaralandı.

G.Y. olay sonrası Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kıraathane sahibi E.A. ise özel bir hastanede ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı.

15 yaşındaki H.Ç. adlı genç ile 32 yaşındaki H.Ç. adlı bayanın yanı sıra 27 yaşındaki E.C. ve 23 yaşındaki G.Y ile 23 yaşındaki E.A.’nın "müşteki", 23 yaşındaki Y.D., 20 yaşındaki Y.D. ve yine Y.D. ile yanında bulunan bir şahsın firari olarak arandıkları belirtilen polis raporunda ise, olayla ilgili şu bilgiler yeraldı:

“14.01.2009 günü saat: 19.00 sıralarında yukarıda belirtilen adresteki iş yerine gelerek iş yeri sahibi müşteki E.A.’ya E.Ç.’yi soran şüpheliler ile E.’nin akrabaları olan mağdur ve müşteki G.Y. arasında iş yerinin dışında tartışma meydana gelmiş, iş yeri sahibi E.A.’nın ve müşteki E.Ç.’nin tartışmayı duyarak dışarı çıktığı esnada şüphelilerden birinin tüfekle ateş etmesi neticesinde “mağdurun annesi olduğu için müşteki olarak beyanı alınan H.Ç. hariç” diğer müştekilere ve mağdura isabet eden saçmalar, şahısların yaralanmasına neden olmuş, yaralıların alınan Dr. raporunda hayati tehlikelerinin bulunmadığı tespit edilmiş, olay yerinde yapılan incelemede 2 adet kartuş bulunarak görevlilerimizce muhafaza altına alınmış olup, firari şüphelilerin yakalanması için çalışmalara ve olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız