SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çağlayan Vefat Etti

0
Güncellendi - 2017-10-08 18:01:13
Çağlayan Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor eski başkanlarından iş adamı Metin Kaya Çağlayan, tedavi gördüğü Muğla Yücelen Hastanesi’nde 82 yaşında hayatını kaybetti.

1988-89'unun yarısında işbaşına gelen, 1989-1990 ve 1990-1991 sezonlarında Malatyaspor’un başkanlığını yapan, ‘emlak kralı’ olarak da tanınan Metin Kaya Çağlayan'ın aniden gelişen ve beyinde pıhtılaşmadan kaynaklanan rahatsızlık sonucu vefat ettiği bildirildi.

Cumartesi gecesi hayatını kaybettiği öğrenilen Çağlayan’ın Pazartesi günü Marmaris Armutalan Camisi’nde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Armutalan Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Çağlayan, Malatyaspor’a başka olmadan önce de Beşiktaş ve Sarıyer kulüplerinde yöneticilik yapmıştı.

Çağlayan, başkanlık görevinde iken, o dönem adı 1. Lig olan Süper Lig'deki Malatyaspor 2. lige düşmüş, uzun süren hukuki mücadele sonucu, bu olayın şike sonucu gerçekleştiği mahkemece belirlenmiş, Çağlayan'ın görevi bırakmasından sonra başkanlığa getirilen Nurettin Soykan döneminde şike kararına rağmen, Şenes Erzik başkanlığındaki federasyon tarafından yeniden 1. lige alınmamış, Soykan yönetimi de uzlaşınca 4 milyon 250 bin lira tazminatla yetinmek zorunda kalmıştı.

iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Özgur (6 yıl önce)
    Türk futbolunda şikeyi belgelerle belgeleyen başkan olarak hatırlanacaktır.Görev yaptığı dönemde Malatyadporun kendı ayakları üzerinde durması ıöın projeler sunan fakat dönemin Malatya Belediye Başkanı tarafından kabul edılmeyen projeler Malatyasporun önunü kesmişti..Mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla