SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çağlı İçin Mevlid

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın tanınan simalarından Mıh Osman lakaplı Osman Çağlı'nın vefatı nedeniyle Mevlid-i Şerif okutuldu.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nden emekli olan, Malatyaspor'un kurucusu Osman Çağlı'nın (91) vefatının 3.gününde, evinin bulunduğu ve isminin verildiği sokak yanındaki salonda Mevlid-i Şerif okutuldu. Mevlid'e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, Gençlik ve Spor Müdür Vekili Ömer Dağdelen, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Gençlik ve Spor eski Müdürü Cengiz İnci, Malatya Belediyesi eski başkan yardımcılarından Yusuf İzzetin Cengiz, Çağlı ailesi ve sevenleri ile yakınları katıldı.

Malatya Belediyesi tarafından 2005 yılında evinin bulunduğu sokak ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne ait Kapalı Yüzme Havuzu'na ismi verilen Osman Çağlı, nüktedan kişiliği ile tanınıyordu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız