SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çağrı Merkezine İlgi Yoğun

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:59:07
Çağrı Merkezine İlgi Yoğun
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Çağrı Merkezi, vatandaşların sorun ve önerilerini en etkin ve en kısa sürede ilgili birimlere aktarmaya devam ediyor. Kurulduğu günden bu güne 6.485 başvuru alan Battalgazi Belediyesi Çağrı Merkezi, bu başvuruların 6.101’ine geri dönüş sağlarken, 384 başvuru ile ilgili işlemler ise devam ediyor. İşlemi devam eden başvuruların büyük çoğunluğu ise, proje önerilerinden oluşuyor. 

İnsan odaklı hizmet anlayışını ilke edinen Battalgazi Belediyesi, kurduğu Çağrı Merkezi ile vatandaşların belediye ile iletişiminde büyük kolaylık sağladı. Sabit ve cep telefonlarında 444 65 95’i tuşlayan vatandaşların başvuruları, Çağrı Merkezi tarafından bilgisayar ortamından alınarak, ilgili birimlere anında iletiliyor. Başvurularla ilgili vatandaşlara geri dönüşün yapıldığı Battalgazi Belediyesi Çağrı Merkezi’nde verilen hizmetten vatandaşların memnun olduğu belirtildi. 2014 yılının Ağustos ayında kurulan Battalgazi Belediyesi Çağrı Merkezi, bu güne kadar 6.485 başvuru alırken, bu başvuruların 6.101’ine geri dönüş sağlandı.  384 başvuru ile ilgili işlemler ise devam ediyor. İşlemi devam eden başvuruların büyük çoğunluğunun proje önerileri olduğu belirtildi. Battalgazi Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü, Çağrı Merkezi’ne gelen başvuruların her gün Başkan Gürkan’ın makamına sunulduğunu bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız