SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çağrıya Uydu Ve..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Hastanesi’ne 4 oda daha modernize edilerek, hizmete sunuldu.

Malatya Devlet Hastanesi için düzenlenen “Bir Oda’da Sen Döşe” kampanyası çerçevesinde iş adamı Naci Şavata, annesi Şaziye Şavata, babası Ömer Şavata, dedesi Mahmut Kutan ve ninesi Zehra Kutan adına 4 hasta odası ve 1 depo yaptırdı.

Malatya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Vahap Boztepe, iki mutluluğu bir arada yaşadıklarını belirterek, “Bir Oda’da Sen Döşe” kampanyası çerçevesinde yardımsever iş adamı Naci Şavata çok güzel, vatandaşımıza yakışır odalar yaptırdı.

Ayrıca, TEDAŞ Müessese Müdürü Cemal Erkoç’ta hastanemizin aydınlatılması konusunda yardımlarda bulunduklar. Ben yardımlarını esirgemeyerek, hastanemize katsılarda bulunan yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Devlet Hastanesine yardımda bulunan Naci Şavata ise, “Bu fikir yengem Yüksel Şavata’nın fikriydi. Şimdi o fikrin 14’üncü odasını yapıyoruz. Annemin rüyasını da anlatmak istiyorum. Annem rüyasında babasıyla konuşurken, annesi benimle konuşmuyorsun beni katmıyorsun demiş. Annemde hem annesi hem de babası adına hasta odası yaptırdı” şeklinde konuştu.

TEDAŞ Müessese Müdürü Cemal Erkoç da, Devlet Hastanesi’nin herkesin ortak kullanım yeri olduğunu ifadeyle, “Benim annem, babam, yakınlarım ve ben de bu hastaneye geliyorum. Bu nedenle hastanemize hizmeti kendimize borç biliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından, hizmete açılan odalar gezildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız