SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır, "Amaca Ulaşıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:44:46
Çakır,
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ankara'da başlayan Malatya Tanıtım Günleri etkinliğinde amaca ulaşıldığını söyledi.

Belediye Başkanı Çakır, “Malatya Günleri dolu dolu geçiyor. Ben amacına ulaşıldığı kanaatindeyim. Gerçekten seviyeli bir sunum var burada. Diğer illerin tanıtım günlerini de ezdiğini söyleyen misafirlerimiz Malatya Günleri’nin çok farklı olduğunu ifade ediyorlar” dedi.

Açılışın ilgi gördüğünü ve açılışın coşkulu başladığını belirten Çakır, “Fuar alanı doldu. Tek amacımız Malatya’nın güzelliklerini buraya taşıyabilmekti. Ben amacına ulaşıldığı kanaatindeyim. Malatya, Türkiye’nin bilinen bir ili. Bunu daha bir üst seviyelere çıkartmamız lazım. İzmir ve Antalya’da da çok sayıda hemşerilerimiz var, onlara da ulaşmamız gerekiyor. Bütün ilçelerimiz çok iyi bir şekilde temsil ediliyor. Bizi Ankara’da yalnız bırakmayan hemşerilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

FKA ÇALIŞMALARI ANLATILDI.

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından Ankara’da başlayan Malatya Tanıtım Günleri katılımcılarına Malatya’nın yatırım fırsatları, ajans faaliyetleri ve destekleri hakkında bilgi veriliyor.

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Mesut Öztop, “Malatya Günleri kapsamında açmış olduğumuz stantta gerek ajansımızın destekleri ve gerekse de Malatya Yatırım Destek Ofisimizin faaliyetleri hakkında hem hemşerilerimize hem de potansiyel yatırımcıları bilgilendirme amacıyla buradayız. Önümüzdeki dönem ilan edeceğimiz 2014 yılı mali destek programları öncesinde bu etkinlik gerek ajansın ve gerekse de Malatya Yatırım Destek Ofisi’nin tanıtımı konusunda oldukça faydalı ve oldukça hareketli geçiyor” dedi.

Fırat Kalkınma Ajansı’nın standı Ankara’daki işadamlarının yoğun ilgisini çekti.

PALANDÖKEN ZİYARET ETTİ

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, Malatya Tanıtım Günleri’ni ziyaret ederek, stantları gezdi.

Beraberinde AKp malatya Milletvekili Öznur Çalık, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte stantları tek tek ziyaret eden Palandöken, stanttakilerle bir süre sohbet etti.

Malatya Tanıtım Günleri kapsamında Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin açmış olduğu standı da ziyaret eden Palandöken, kayısılı ekmeğin Türkiye’de yaygınlaştırılması hususunda bir takım çalışmalar yapacaklarını söyledi.

BATTALGAZİ STANDI İLGİ GÖRÜYOR

Ankara’da düzenlenen Malatya Tanıtım Günleri’nde stant açan Battalgazi ilçesi standı ilgi görüyor.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde 28 Kasım’da açılan ve 1 Aralık akşamı sona erecek olan Malatya Tanıtım Günleri’nde açılan Battalgazi ilçesi standında; Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda yapılan resim, ebru, çini, hat sanatı eserleri sergilenerek Battalgazi Belediyesi’nin hazırladığı broşür ve yayınlarla ilçe tarihi ve kültürel zenginlikleri tanıtılıyor.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Malatya ve Battalgazi'nin tarihi, doğal, kültürel, ekonomik ve turistik değerlerin daha iyi şekilde tanıtıldığı Malatya Tanıtım Günleri, ilimizin ve ilçemizin ekonomik gelişimine katkı sağlayacaktır” dedi.

Daha önce düzenlenen ‘Malatya Günleri’ etkinliğinde Battalgazi Kaymakamlığı ve Battalgazi Belediyesi'nin birlikte açtığı kamu kurumları arasında yapılan değerlendirmeler sonucunda birinci seçilerek ödül almıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız