SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Çakır 'Bana Ne' Diyemez!''

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Celal Berktaş ve beraberindeki CHP Malatya Merkez İlçe Başkanı Abdullah Salkaya ve parti yöneticileri, mahalle muhtarlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Berktaş, beraberindeki heyetle Çavuşoğlu ve Karakavak mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Mustafa Şahin'i ziyaret esnasında konuşan CHP İl Başkanı Celal Berktaş, "Mahalleleri ziyaret ediyoruz. Seçim bitti, bu iş bitti demiyoruz. Muhtarlarımızın ve mahallelerimizin sorunlarını kendi mekanlarında dinliyoruz. Önümüzdeki hafta muhtarlardan aldığımız bilgileri kamuoyuna aktaracağız. Amacımız iktidarın ve yerel yönetimlerin daha iyi çalışmasını sağlamaktır. Sorunların en kısa sürede çözümlenmesini istiyoruz" dedi.

Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Mustafa Şahin ise, "Günümüz artık eskisi gibi değil. Eskiden halk partilerin peşinden dolaşırdı. Şimdi siyasetçiler halka kadar iniyor. Her zaman güçlü muhalefet, her şeyin nizami yapılmasını sağlar. Biz iktidar ve muhalefetin birlikte çalışarak güzel hizmetler vermesini diliyoruz" diye konuştu.

Mahallenin sorunları hakkında da konuşan Şahin, Çavuşoğlu mahallesinin önemli bir bölümünün çevreyolu ile bitişik olduğunu yolun karşıdan karşıya geçilmesi esnasında çok sayıda ölümlü kazaların meydana geldiğini aktararak, "Bizim için en önemli sorun çevreyolunda bir üst geçidin olmayışıdır. Çevreyolu üzerinde en fazla ölüyü biz verdik. Buraya mutlaka bir üst geçit yapılmalıdır " ifadelerini kaydetti.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran CHP İl Başkanı Celal Berktaş, "Biz hastane projesine karşı değiliz. Hastanenin Şeker Fabrikası alanına yapılması yanlış. Şeker Fabrikası alanı yeşil alan olarak kullanılmalı. Burası sosyal amaçlı olarak kullanılmalı. Mimarlar Odası bile buraya karşı, buranın bir hastane yapımına uygun olmadığını ifade ediyorlar. Malatya büyüyecekse, marka şehir olacaksa, hastane başka bir noktaya yapılmalı" dedi.

Malatyaspor konusunda da konuşan Berktaş, "Malatyaspor'un düştüğü durum karşısında üzülüyoruz. Valilik ve Belediye Malatyaspor'a sahip çıkmak durumunda. Belediye Başkanı yüzde 50'den fazla oy alarak belediye başkanı seçildi. Malatyaspor konusunda 'Bana ne' diyemez. Belediye başkanımız ve diğer kurumlar üzerlerine düşen görevi yapmalıdır" diye

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız