SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üniversiteden Beklenilen Düzeyde İstifade Edemedik"

0
Güncellendi - 2016-09-30 18:14:30
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çakır: Kurumlar arasındaki ilişkiler çok önemli

Üniversitenin Malatya için önemli olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay hocamızın ekibi ile birlikte ilimize büyük değer katacağına inanıyoruz. Üniversitemiz Malatya’mız için son derece önemli. Bugüne kadar üniversitemizden beklenilen düzeyde istifade edemedik. Bundan sonra inanıyorum ki üniversitemiz Malatya’nın Sanayisinden, Sosyal ve Kültürel yaşamına büyük katkı sunacaktır. Üniversiteler bulundukları kentler için iyi bir fırsat olduğuna inanıyorum. Bu fırsatları iyi değerlendirmek gerekiyor. Bu ekibin bu duyarlılıkta olduğunu biliyorum. Malatya da birçok Sivil Toplum Kuruluşunda yer almış Malatya’nın sorunlarını farklı çerçeveden görebilen, çok boyutlu bakabilen bir ekip olduğuna inanıyorum. Üniversitenin başarısı kentin başarısıdır. Kurumlar arasındaki ilişkiler son derece önemli. Belediye olarak kentimizde olan bütün kurumlarla ilişkilerimiz bulunmakta üniversitemizle de ilişkilerimizi daha da geliştirileceğine inanıyorum. Amacımız şehrimizin gelişmesi, kalkınması. Bu amaçla ileriye dönük uzun vadeli projeler üretmeliyiz. Bu açıdan üniversiteye çok ihtiyacımız var. Yeni göreviniz size ve çalışma arkadaşlarınıza hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Kızılay: Başkanımızın Malatya’ya çok güzel hizmetleri oldu 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı üniversitede ağırlamaktan büyük bir onur ve gurur duyduğunu belirten İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay, “Başkanımızın iki dönemdir Malatya’ya çok büyük hizmetleri oldu. Malatya’yı Büyükşehir yaptı bundan sonrada Türkiye’nin en güzel Büyükşehirlerinden biri yapma yolunda çok güzel çalışmaları var bu çalışmaları taktirle takip ediyoruz.

Üniversitemizin şimdiye kadar Büyükşehir Belediyemiz ve diğer belediyelerimizle çok güçlü bir iletişimi olmadığını gözlemledik. Bizim rektör olmamız ve arkadaşlarımızla birlikte yönetimi devralmamız ile birlikte bizim hedefimiz başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere Malatya’daki bütün kamu kurumları, sivil toplum kuruluşlar ve iş adamlarımız ile güçlü bir iletişim halinde çalışmak” dedi.

Bülten

çakırüniversite

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Salih (7 yıl önce)
    Üniversitenin yönetim kademelerine, aksama kadar cumhurbaşkanımıza ve Ak partiye küfreden insanlar getiriliyor, kripto fetöculer kollaniyor hatta idari pozisyonlara getirilerek tümüyle temize çıkarılmaya çalışılıyor. İnonu Üniversitesi tamamen kaybedilmenin esigindedir.Devletimizi uyarıyorum, geç olmadan inonu Üniversitesi mercek altına alınmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (7 yıl önce)
    Ne gibi güzel hizmetleri oldu trafik sorununu mu çözüldü yeni bir yeşil alan mi yapildi biz görmedik yil 2016 halen esnaf kullanim hakki halkın olan kaldirimlari sanki dükkanin içiymiş gibi sergi alanı olarak kullaniyor .Ahmet Çakir döneminde yapilan yerler hepsi ticarethane mantığıyla yapildi tek istiyorsaniz yazayim şeker fanrikasina yapilan spor tesisi daha bitmeden kiraya verildi nikah sarayi şelale vs vergilerle yapilan yerler bazilarina rant olarak verildi burda halkin ne menfaati var hizmet diye bunlari anlatiyorlar yine halkın parasıyla reklamını yapıp milleti uyutuyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (7 yıl önce)
    Başkan'ım eski rektör sana malatya meslek yüksek okulunun yerini verdi yeşil alan yap meslek yüksek okulunuda organize sanayiye yap dedi bunu bile yapmadınız inş bundan sonra daha çok yararlanırsınız bundan sonra Üniversite'den
    0
    0
    Yanıtla