SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır, Çalışmaları İnceledi

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, gece yapılan yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan yardımcısı Selim Pilten ve daire müdürleri ile birlikte çalışma yapılan yerlere giden Başkan Çakır,  “Bir çok bölgemizde gece çalışması yapıyoruz. Mehmet Buyruk Caddesi, Akpınar’da üç dört noktada gece çalışması yapılıyor. Yine Taştepe - Melekbaba yolunda gece çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 
 
Çalışma yapılan yerlerde bulunan esnaflarlada sohbet eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  çalışmaların gündüz saatlerinde zaten devam etmekte olduğunu ifade edip, “Gece çalışmalarında olduğu gibi gündüzleri sürdürülen çalışmalar da aksamıyor. Çünkü yapılan çalışmaların metrajına ve sokak sayılarına baktığımız zaman vardiyalı çalışmak zorunluluğu ortaya çıkıyor.  Hem vatandaşlarımızın gündüz mağdur olmasının önüne geçmek, hem de trafik akışını minimum seviyede engellemek adına bu çalışmaların gece de yapılması gerekiyor. Gündüz, çevre düzenlemesi, bordür düzenlemesi ve altyapı gibi çalışmalarımız yapılırken gece de özellikle kaldırım döşeme çalışmaları sürdürülüyor. Amacımız sürdürülen çalışmaları bir an önce bitirebilmektir” dedi.
 
Akpınar civarında yaklaşık 40 bin metrekarelik doğal taş döşeme çalışması yaptıklarını ifade eden Çakır, “Akpınar civarında yaklaşık 40 bin metrekarelik doğal taş döşeme çalışmamız var. Bu da buradaki işin büyüklüğünü ortaya koyuyor. Şu an bu bölgelerde özellikle altyapıda hemen hemen bitme noktasına geldi ve şu an doğal taş döşeme çalışmaları devam ediyor. İnşallah en kısa süre içerisinde bu çalışmalarımızı bitirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu. Belediye Başkanı Ahmet Çakır, gece çalışanlara baklava ikram etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız