SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çakır Çok Güzel Hizmetler Yapıyor"

0
Güncellendi - 2016-02-26 01:11:34
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı olan Kiltepe Mahallesi eski muhtarı Aliseydi Yücekaya, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı bir çok başarılı projeleri nedeniyle başkan Çakır’a teşekkür etti.

Dernek binasında düzenlediği basın toplantısı ile Malatya’daki belediye çalışmalarına değinen Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Aliseydi Yücekaya, Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya kazandırılan Yaşam ve Spor Merkezi ile Nikah Sarayı’nın kent adına çok önemli olduğunu belirterek iki projenin de Malatya’ya değer ve prestij katacağını söyledi.

Malatya’nın büyükşehir statüsüne kavuşması ile birlikte hizmetlerin katlandığını ifade eden Yücekaya, Yaşam ve Spor Merkezi ile Yeni Nikah Sarayı’nın yanı sıra Kanalboyu düzenlemesi, Kernek Meydanı düzenlemesi, Hürriyet Parkı ve Fahri Kayahan Bulvarı Kanal Projesi ile Malatya’nın hizmet kalitesinin her geçen gün yükseldiğini belirtti.

Artık Malatyalıların daha rahat yaşam alanlarına kavuşacağını ifade eden Yücekaya, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibi çalışıyor ve güzel hizmetler yapıyor. Bizler halk ve sivil toplum kuruluşları olarak başkanımıza destek vermemiz gerekiyor” diye konuştu.

Yücekaya, yapılan çalışmalardan dolayı Çakır ve ekibine teşekkür etti.

Mart 2014'teki seçimlerde Kiltepe mahalle muhtarlığına yeniden aday olan, ancak seçilemeyen Yücekaya, muhtar olmamasının tüzükte engel teşkil etmemesi nedeniyle kurucularından olduğu derneğin  başkanlığı görevini sürdürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Hacı (8 yıl önce)
    Allah kimseyi böyle aciz durumlara düşürmesin insanlar kalben inanmadığı şeylere inanmış gibi ifade ediyor. Bu zatı muhterem dost sohbetlerinde benden daha çok Ahmet Çakır aleyhinde konuşan biridir. böyle söylediği inandırıcı değil. Bulundukları makamı işgal eder sonrada ahkam keserler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kiltepeli (8 yıl önce)
    Ya bu zati muhterem düne kadar ak partinin vekillerinene,belediye başkanına,rest çekip eski rektör ....... kol kola gezerken şimdi Ahmet çakırı övmesi soru işareti değilmi.acaba yoksa sayın başkanla bugünlerde bı sıkıntısı varda onumu çözmeye çalışıyor.
    0
    0
    Yanıtla