SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır da Kampanyaya Katıldı

A- A+ PAYLAŞ

Valilik tarafından başlatılan "Malatya Okuyor" kampanyasına Belediye Başkanı Ahmet Çakır da katılarak destek verdi.

Konuya ilişkin olarak Belediyece yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Malatya Valiliği tarafından başlatılan ve Malatyalı Üniversitesi Öğrencileri Derneği (MÜNÖD) ile Malatya Sahne Sanatları Merkezi (MSSM) üyelerinin destek verdiği “Malatya Okuyor” kampanyasına Belediye Başkanı Ahmet Çakır da katıldı.

Eski Belediye Meydanı’nda düzenlenen “Malatya Okuyor” kampanyasının bu haftaki konuğu Belediye Başkanı Ahmet Çakır oldu.

10 Nisan Cumartesi günü Fuarcılık Genel Müdürü Murat Nalçacı ile birlikte kampanyaya katılan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, burada kitap okuyarak, kampanyaya katılanlarla sohbet etti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın kampanyaya katılmasından dolayı mutluluklarını ifade eden MÜNÖD Malatya Koordinatörü Sinan Altıntop, “Malatya Valiliğinin başlatmış olduğu Malatya Okuyor kampanyasına destek olmak amacıyla her hafta burada kitap okuyoruz. Tüm Malatya halkını burada kitap okumaya davet ediyoruz. Bizleri kırmayıp kampanyamıza destek vermek amacıyla gelen Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ile Fuarcılık Genel Müdürü Murat Nalçacı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Bütün Malatyalıları Valilik tarafından başlatılan ‘Malatya Okuyor’ kampanyasına katılmaya davet eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise “Biz burada herkesin bu kampanyaya katılarak kitap okumasını istiyoruz. Kitap okumayı yaygınlaştırmamız gerekmektedir. Bu kampanyanın çok iyi neticeler vereceğine inanıyorum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız