SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çakır Doğru Kararı Verecek"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:10:25
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor yönetiminin en büyük destekçisi iş adamı Cemal Turgut yaptığı açıklamada, “Ben Malatyaspor’un taraftarıyım” dedi. 

Sezon başında Adil Gevrek’in başkan olması için verilen kararın, alınan başarıyla ne kadar isabetli olduğunu hep birlikte gördüklerini belirten Turgut, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek’in Malatya tarihine geçtiğini ifade etti.

“GEVREK VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Turgut yaptığı açıklamada, “Belediyeciliğin yanında spora da önem verip takımın bu duruma gelmesinde en çok pay sahibi olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum. Daha sonra bizim destek ve güvenimizi boşa çıkartmayan Adil Gevrek ve yönetim kuruluna da çok teşekkür ediyorum. Teknik heyet ve futbolcuları da son ana kadar verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Taraftarımız ilk günden itibaren içerideki ve dışarıdaki maçlarda takımı yalnız bırakmadılar. Takımlarını canı gönülden desteklediler. Süper Lig’den fazla seyirci yüzdesi ile oynamamıza vesile oldular. Onları buradan bir daha kutluyorum” dedi.

İş adamı Cemal Turgut, isminin Yeni Malatyaspor başkanlığı için geçmesinden rahatsızlık duyduğunu da belirterek, Adil Gevrek’in başkanlığa devam etme noktasında kararını 1-2 gün içerisinde açıklayacağını belirtti.

“BÜYÜKŞEHİR BAŞKANIMIZ EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR”

Cemal Turgut, “Adil Gevrek Yeni Malatyaspor’un başkanı, ben ise bir taraftarıyım" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"İşte fark bu. Sezon başında Belediye Başkanımız Ahmet Çakır beni aradı ve takımı alma noktasında benden istekte bulundu. İşlerimin yoğunluğu nedeni ile yararlı olamayacağımı belirttim ve de teşekkür ettim. İstanbul’da oluşacak oluşumlarla ilgili çalışmalara yardımcı olacağımı söyledim ve gerçekten de her aday ile görüştük ve ortaya Adil Gevrek ismi çıktı. Gevrek’in takımı alma noktasında yardımız oldu. Adil Gevrek‘in dürüst ve kişilikli biri olduğunu ve ona kefil olacağımızı belirtik. O süreçten bu sürece de Adil Başkandaki isabetli kararımızın karşılığını da almış olmanın mutluluğunu fazlası ile yaşadık. Adil Gevrek Malatya tarihine geçmiştir. Bu şampiyonluktan sonra en önemli süreçteyiz. Adil Başkanın karar vermesi lazım. Bu kararının Malatya’ya tekrar hizmet etme noktasında olmasını bekliyoruz. Büyük ihtimalle 1 veya 2 gün içerisinde bu kararını verecektir. Kendisi içinde Malatya içinde hayırlısı olur inşallah. Bu süreçte benimle ilgili dolaşan söylentiler hiçte hoş değil. Bu dedikoduyu çıkartanların seviyesine inmem. Adil Gevrek’in bu duruma gelmesi için mücadele edenlerdenim. Böyle bir şey asla söz konusu değil. Adil Başkan’ın kararını bekliyoruz. Bir daha söylüyorum başkanlık için, ne birileri adına ne de kendi adıma bir girişimim olmadı, olmayacaktır. Yeni Malatyaspor başkanlığına hevesim olmadı. Ben o takımın taraftarıyım. Bugüne kadar nasıl yardımcı olduysam bundan sonra da aynı şekilde yardımcı olacağım. Kimse bilmediğimizi sanmasın böyle asılsız dedikodu çıkartarak birilerini rant için oralara getireceklerini sananlar da yanılıyorlar. Boşuna heveslenmesinler; Yeni Malatyaspor sahipsiz değil, sahibi vardır. Büyükşehir Belediye başkanımız kamu adına takıma gerekli sahipliği yapıyor, bu yönden rahatız. Başkan Adil Gevrek çekildiği zaman inanıyorum ki Ahmet Çakır başkan liyakatli, kulübü götürecek birilerini bulacaktır. Bundan da kuşkum yoktur. Yeni Malatyaspor’un kaç kongre üyesi varsa bunların hepsi de başkan adayı olabilir. Yönetime girerler. Kendine güvenen insanımız içinde dürüst, karakterli, namuslu, şerefli, paralı biri çıkarsa Başkanımız Ahmet Çakır ve biz de destek oluruz. Takımı almasını sağlarız. Bir yeni Malatyaspor taraftarı olarak bunları istiyoruz ve hakkımız olduğunu da düşünüyorum. Birilerinin alttan birşey çevirmesine gerek yok. Bir taraftar olarak bunları istiyorum. Malatyamız için gün gelir yönetime gireriz, gün gelir başkan oluruz. Bunun zamanı gelirse olur. Şu anda başkanımız var. Onun sonuna kadar arkasındayız. Kararını vermesini bekliyoruz. Başkan Ahmet Çakır da gelişmelere göre en doğru kararı verecektir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız