SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır Engellilerle Piknikte Buluştu

0
Güncellendi - 2017-05-18 03:47:37
Çakır Engellilerle Piknikte Buluştu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü tarafından, 2017 yılı etkinlikleri kapsamında engelli vatandaşlara yönelik bir piknik düzenlendi.

Turgut Özal Tabiat Parkı’nda yapılan pikniğe, Malatya’da faaliyet gösteren engelli dernekleri, engellilere yönelik eğitim veren okullar ile 450 civarında engelli vatandaş ve aileleri katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Turgut Özal Tabiat Parkında düzenlenen piknikte bir araya gelen bütün engelli vatandaşlar ve aileleri ile yakından ilgilenerek, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Engelli vatandaşların karşılaştıkları sorunları da dinleyen Başkan Çakır, sorunların biran önce giderilmesi için gerekli talimatları verdi.

Sabah saat 10.00’dan itibaren başlayıp 17.00’ye kadar devam eden piknik sırasında, engelli vatandaşlarımız arasında yumurta yarışı, yoğurtta para bulma, halat çekme yarışları ile müzik eğlence programları düzenlendi.

Düzenlenen piknik sayesinde oldukça mutlu görünen engelli vatandaşların yanı sıra aileleri de piknik nedeniyle mutlu olduklarını belirterek, başta kendilerini piknik sırasında da yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiklerini söylediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız