SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır Göztepe'de

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri ile birlikte Göztepe Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Salı günü gerçekleşen mahalle gezisi sırasında, Belediye Başkanı Ahmet Çakır Mahalle Muhtarı Bilal Yerli’den mahallenin sorunları hakkında bilgiler aldı.

Çevreyolu altında bulunan mahallelerdeki eksikliklerin kendi mahallelerinde de mevcut olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Bilal Yerli, “Belediyemiz gücü nispetinde bu eksiklikleri gidermeye çalışıyor. Bundan dolayı bir şikayetimiz yok. Mahallemizin Temizlik ve Asfalt konusunda bir sıkıntısı bulunmamaktadır emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Sorunları yerinde tespit etmek amacıyla mahalle gezileri düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Çevreyolu altındaki mahallelerimize geldiğimiz zaman genelde sosyal ihtiyaçların ön planda olduğunu görüyoruz. Bu tür ihtiyaçların giderilmesi amacıyla da projeler hazırlıyoruz” dedi.

Çevreyolu altında kalan bölgelerin yeterli hizmeti alamadığı için bakımsız kaldığını belirten Belediye Başkanı Çakır, “Çevreyolu altında kalan diğer mahallelerimizde olduğu gibi Göztepe mahallemiz de hizmette geri kalmıştır. Bu mahallede doğalgaz çalışmaları yapılıp bitirildikten sonra yol ve kaldırımları yeniden düzenleyeceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız