SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır; “Hedefimiz Malatya’nın Üreten Bir İl Olması”

0
Güncellendi - 2016-11-18 19:03:02
Çakır; “Hedefimiz Malatya’nın Üreten Bir İl Olması”
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı, Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Nuh Boyraz, ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Nuh Boyraz, “Ülke gündemi ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın yoğunluğu nedeniyle daha önce gerçekleştirmemiz gereken ziyaretimizi bugüne erteledik. 15 Temmuz olaylarında göstermiş olduğu çaba ve gayretlerden dolayı sayın Başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Malatya Büyükşehir olduktan sonra yapılan çalışmalarla Büyükşehir olduğunu hissettiriyor. Yapılan bu çalışmalarda sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Daha güzel bir Malatya için çalışmaların devam edeceğine inanıyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise muhasebeciliğin seçkin bir meslek olduğunu belirterek, “Malatya ortak evimiz, o yüzden Sivil Toplum Kuruluşlarının fikir ve görüşleri bizler için her zaman önem arzediyor. Büyükşehrin getirmiş olduğu avantajlar var. Büyükşehrin getirmiş olduğu avantajlar ile ilimizi daha sağlıklı ve yaşanabilir bir kente dönüştürmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Kurumlar arasındaki ilişkilerin, diyalogların üst seviyede olması, kentin gelişmesine olumlu yansımaktadır. Bir kentin gelişiminin temel faktörlerinden bir tanesi de kentin ekonomik büyüklüğü yakalamasıdır. Hedeflerimizden biri de Malatya’nın çevresine hitap eden bir sanayiye, ekonomiye kavuşması ve üreten bir il olmasıdır” ifadelerini kullandı.

Bülten

mlt_7712

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Cemal (7 yıl önce)
    Klasik al gülüm ver gülüm selam söyle o yare STK ziyareti ve Geyik muhabbeti. laf ola beri gele belediye basın bülteni memleketin bunca sorunu varken başkanlardan bir çift söz yok beyler yine siyasi yandaşlığa devam ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (7 yıl önce)
    İyide ne yapıyorsunuz belediye olarak
    0
    0
    Yanıtla