SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır; “Her Birim Başarılı Olmak Zorunda"

0
Güncellendi - 2016-09-07 19:19:54
Çakır; “Her Birim Başarılı Olmak Zorunda
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı, Zabıta Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Zabıta teşkilatı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Nurhan Demir, Zabıta Şube Müdürü Hüseyin Hanbay ile bazı Zabıta memurlarının eşlik ettiği ziyarette kısa bir konuşma yapan Zabıta Daire Başkanı Nurhan Demir, destek ve yardımlarından dolayı Başkan Çakır’a teşekkür etti. Başkan Çakır’ın destekleri sayesinde birçok işin üstesinden geldiklerini belirten Demir, “Şu ana kadar gerek fiziki yapımızda olan değişikliklerle gerek arkadaşlarımızın eğitim düzeyi ile alakalı olarak yakinen ilgilendiniz. Arkadaşlarımız adına size şükranlarımızı sunuyoruz. Teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki zamanda da sizin desteğinizle yine görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yaptığı konuşmada, zabıta teşkilatının 190 yıllık bir teşkilat olduğunu belirterek, bu teşkilatın yerel yönetimler için çok önemli bir görev ifa ettiğini söyledi. Büyükşehir zabıta teşkilatının Malatyalılar’ın hak ve hukukunu koruma noktasında son derece güzel hizmetler ortaya koyduğunu belirten Başkan Çakır, özetle; “Zabıta teşkilatımız başarılı bir görev yürütüyor. Şehrin genelinde tertip, düzen ve işgallerin önlenmesinin yanı sıra kamuya ait yerlerin muhafazası güzel bir şekilde yürütülüyor. Başta daire başkanımız, müdürlerimiz olmak üzere, bütün zabıta arkadaşlarımı özverili, gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.

Bizim amacımız bütün alanlarda olduğu gibi Zabıta alanında da şehirde başarılı olmak, daha çok hizmet etmek. Buradaki gayemiz; Malatya’da yaşayan, herkese en güzel ve kaliteli hizmeti sunabilmek. Yaşamını kolaylaştırmak. Bütün hemşerilerimizin daha sağlıklı, modern ve gelişmiş bir kenette yaşaması en büyük hedef ve arzumuz. Biz, onlara hizmet etmek üzere buraya görevlendirildiğimizi, seçildiğimizi biliyoruz. Her birim kendi içerisinde başarılı olmak zorunda. Dolayısıyla Zabıta ekiplerimiz de son derece başarılı, güzel hizmetler üretiyorlar.”

ŞEHİTLİK ZİYARETİ..

Bu arada, Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Zabıta Teşkilatı’nın 190’ıncı yıldönümü dolayısıyla Şehitlikte bir program düzenlendi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın katıldığı programda, şehitler için Kur’anı Kerim Tilaveti okundu.

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Zabıta Teşkilatı’nın 190’ıncı yıldönümü dolayısıyla Malatya Şehitliği’nde düzenlenen programa, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Abdulvahap Şerefhanlı ve Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli katıldı. Programda ilk olarak şehitler için Kur’anı Kerim tilaveti okundu. Okunan Kur’anı Kerim Tilaveti sonrası şehitler için dua ve ardından da Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından şehitlerin mezarlarına karanfil bırakıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Zabıta Teşkilatı’nın 190’ıncı yıldönümü dolayısıyla Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün Şehitlikte düzenlediği programın önemine dikkat çekerek, “Zabıta teşkilatının kuruluş yıldönümü münasebetiyle Malatya’mızda bulunan şehitlikte geçirmeyi arzu ettik. Zabıta teşkilatımızın bu hassasiyetinden dolayı başta Zabıta teşkilatımızdan sorumlu başkan yardımcımız, Zabıta müdürümüzü ve zabıta arkadaşlarımızı hassasiyetlerinden dolayı kutluyorum. Ülkemizin içinden geçtiği durum, gerek yurt dışından, gerek yurt içinde bu süreç içinde şehitler veriyoruz. Şehitlere sahip çıkmak, aynı zamanda ülkenin geleceğine ve istikbaline sahip çıkma anlamındadır. Bu anlamda kolluk kuvvetlerinden olan zabıta teşkilatımızın gösterdiği bu hassasiyet daha anlamlı, daha manidardır. Ben bu vesileyle zabıta teşkilatımızın 190. yıldönümünü kutlarken, zabıta arkadaşlarımızın yaptığı görevin kutsal bir olduğunu ve bu kutsal görevinde adil, adaletli topluma hizmet etme anlayışı içerisinde onları incitmeden, kırmadan, dökmeden onların gönlünü kazanarak asayiş ve uygulamada yanlış yapan olursa onlarada uygun lisanla, ikna ederek, işin düzeltilmesi cihetine gitmelerini arzu ediyorum. Ve zabıta teşkilatımızda özellikle toplumu kırmama, dökmeme hassasiyetini yakınen takip ediyorum. Gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı da kendilerini kutluyor, tebrik ediyorum. Gerek disiplin anlayışı açısından, gerek hassasiyet ve titizlik noktasında olsun, gerek toplumsal konuda uzlaşma çalışmaları olsun ve toplumdaki asayişin veyahut ta asayişsizliğin bertaraf edilmesi noktasında göstermiş olduğu gayretlerden dolayı zabıta teşkilatımızı kutluyorum. Ayrıca bugün göstermiş oldukları bu konjektürel durumdaki ülkemizin içinden geçtiği şu süreçte şehitlerimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Bülten

MLT_9044

unnamed (3)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mehmet akgün (7 yıl önce)
    sayın başkan otobüslere yılda birkaç defa alışılmışın dışında zam yaparakmı başarıya ulaşacaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (7 yıl önce)
    MALATYADA KALDIRIMLAR DÜKKAN SAHİPLERİNİN TAPULU MALI OLMUŞ MİLLET DE YOLDA ARAÇLARIN ARASINDA YÜRÜYOR , BEN FUZULİ CADDESİNDE ZABITAYA ÇANTA DÜKKANINI , OYUNCAKÇIYI GÖSTERİP "BU NE HAL KALDIRIMI İŞGAL ETMİŞLER . NİYE BİR ŞEY YAPMIYORSUNUZ DİYORUM " ZABITANIN CEVABI --EEE BİZ NE YAPALIM OLUYOR .... BAŞKAN ÇAKIR'DA ZABITAYA ÜSTÜN BAŞARI PLAKETİ VERİYOR , TAM BİR KOMEDİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Çiftçi44 (7 yıl önce)
    Ne Yapmışlarda Üstün Başarı Göstermişler Merkezdeki Kaç Lokantaya Ani Şok Baskın Yapıp Denetlemişler Artık Bizlerin Aklı İle Dalga Geçmekten Vazgeçin . . . !!!
    0
    0
    Yanıtla