SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır; "Hizmetlerimizle Destek Olacağız"

0
Güncellendi - 2016-09-28 20:53:51
Çakır;
A- A+ PAYLAŞ

Darende’nin önemli grup yollarından biri olan Başkaya, Üçpınar, Sakarya, Kölükler, Şahinler, Barındır grup yolu genişletilirken, Akova Irmaklı grup yolu da ikinci kat asfalt ile kaplandı.

35 kilometre uzunluğundaki Başkaya - Barındır grup yolunda birinci etap çalışmaları kapsamında 15 kilometrelik bölüm genişletilerek asfaltlandı. 3.5 metre genişliğindeki yol 7 metre genişliğine çıkarıldı. 14 kilometre uzunluğundaki Akova - Irmaklı yolunun ise bakım ve onarımı yapılarak asfaltlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Başkaya – Barındır grup yolu ile Akova ve Irmaklı mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Geziye Darende Kaymakamı Ali Türk, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, bazı meclis üyeleri, daire başkanları ve şube müdürleri de katıldılar.

Başkan Çakır, “İlçelerimizin büyük bölümü coğrafik yapı nedeniyle çok dağınık. Bu şartlara rağmen bıkmadan, usanmadan, sabırla sorunları çözmek için çalışıyoruz. Darende de hızımızı düşürmeden yüksek tempoda devam ediyoruz. Ülkemiz çok buhranlı dönemlerden geçiyor. Birlik beraberlik içerisinde ülkemizi kalkındırmaya devam edeceğiz. Biz bu kalkınma hamlesine Malatya’da hizmetlerimizle destek olacağız. Şunu iyi biliyoruz ki kalkınma yerelde başlar. Bugün ürettiğimiz hizmetleri yerinde gördük. Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden dolayı mutlu olması bizleri de sevindiriyor” dedi.

Bülten

çakır1a

çakır1

çakırr

çakır2

yol

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız