SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır KAYHİB Başkanı Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:44:15
Çakır KAYHİB Başkanı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Karakaya Baraj Gölünün bütüncül bir anlayışla korunması,  geliştirilmesi ve tanıtılması, amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan Karakaya Baraj Gölü Kültür ve Turizm Gelişim Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliği (KAYHİB) ilk meclis toplantısını yaptı.

10 Temmuz Cuma günü Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda saat 15.00’de yapılan toplantıya Hasan Demez Başkanlık etti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan KAYHİB Meclis Toplantısı’nda;  Birlik Başkanı, Meclis Başkan Vekilleri, Meclis Katipleri ile Encümen ve diğer komisyonlara üye seçimi yapıldı.

Ahmet Çakır, Birlik Başkanlığı’na seçildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Yeşilyurt, Battalgazi, Baskil, Yazıhan, Doğanyol, Kale, Hekimhan ve Pütürge Belediyeleri’nin kurucu olarak görev aldığı KAYHİB Meclisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı tek aday olarak Birlik Başkanlığı’na önerdi. Yapılan gizli oylama sonucunda Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Karakaya Baraj Gölü Kültür ve Turizm Gelişim Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliği Başkanlığı’na oybirliğiyle seçildi.

Meclis Başkan Vekilleri ve Meclis Katipleri

Yapılan gizli oylama sonucunda Birlik Meclisi I. Başkan Vekilliği’ne Mehmet Karaman, II. Başkan Vekilliği’ne Yusuf Aksaç, Meclis Katiplikleri asil üyeliğine Aliseydi Millioğulları, Kadir Yoldaş, Yedek üyeliklerine ise Yaşar Koca ve Mehmet Aslan seçildiler.

Encümen ve Komisyon Üye seçimleri

KAYHİB Encümen Üyeliklerine; Nurettin Karaaslan, Hasan Demez, Nevzat Öztürk, Recep Gülbey ve İhsan Akmurat,

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliklerine; Cemal Akdemir, Sebahattin Ateş, Mehmet Aslan, Yaşar Koca ve Ramazan Çetin,

Kültür Komisyonu Üyeliklerine; Mustafa Nadir Kınık, özgür Evren, Mustafa Timurkan, Osman Avşar ve Fetahmet Bay, 

Turizm Komisyonu Üyeliklerine; Zafer Kırçuval, Zerrin Palancı, Kadir Yoldaş, Osman Avşar ve Sebahattin Ateş,

Altyapı Komisyonu Üyeliklerine; Mehmet Polat, İhsan Akmurat, Yusuf Aksaç, Aliseydi Millioğulları ve Nevzat Öztürk seçildiler.

2015 Bütçesi 63 bin lira

Turizm temsilcilerinden üyelik aidatı olarak 5 yıldızlı konaklamalarda yatak başı yıllık 20, 4 yıldızlı konaklamalarda 15, 3 yıldız ve altı konaklamalarda ise 10 TL alınması kararlaştırılırken, 2015 Mali Yılı bütçesinin ise 63 bin lira olarak kabul edildi.

Tüzük gereği yılda iki meclis toplantısı yapacak olan KAYHİB, ikinci meclis toplantısını Kasım ayında yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız