SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır Kimi İşaret Edecek?

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:19:41
Çakır Kimi İşaret Edecek?
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanının kim olacağına kararını verecek.

Yeni Malatyaspor kulübünün mevcut başkanı Adil Gevrek, mali kongre sonrası göreve devam etme yönünde karar aldığını ve yeni yönetim için çalıştıklarını ifade etmişti.

Adil Gevrek'in açıklamasından birkaç gün sonra Malatya'ya gelen iş adamı Mehmet Akman, başkan Çakır ile görüşüp, kulüp başkanlığına aday olduğunu açıklamıştı. 

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek'in yeni sezon için 15 milyon 500 bin TL tahmini bütçe açıklamasının ardından Akman, şampiyonluk için en az 30 milyon TL bütçeye ihtiyaç olacağını söyledi. 12 milyon TL bütçenin diğer gelirlerden sağlandığını kendilerinin ise 18 milyon TL para koyacağını ifade eden Akman, başkan Çakır'a yeni sezon planlaması, oluşturacağı yönetim ve bütçeleri hakkında detaylı bilgiler verdi. 

-İki adayla görüştü-

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeni Malatyaspor'un geleceğiyle ilgili ilk görüşmesini mevcut kulüp başkanı Adil Gevrek ile yaptı. 

Gevrek ile makamında bir araya gelen ve genel bir değerlendirme yapan Çakır'ın Gevrek'in göreve devam etmesine sıcak baktığı öğrenilmişti. Gevrek'in ilk yılında takımı şampiyon yapması ve şehrin özlemi olan PTT 1. Lige çıkarmasını değerlendiren Çakır'ın görevi yeniden Gevrek'e vereceği ifade edilmişti.

Süper Lig ekibi Eskişehirspor'da bir dönem kulüp ikinci başkanı olarak görev yapan iş adamı Mehmet Akman, geçtiğimiz günlerde Malatya'ya gelerek, başkan Çakır ile bir görüşme yaptı. Yeni Malatyaspor'a aday olduğunu resmen kamuoyuna açıklayan Akman, başkan Çakır'ın vereceği kararı bekleyeceklerini açıklamıştı. 

-Çakır kararını verecek-

İki aday ile detaylı bir görüşme yapan ve değerlendirmelerde bulunan başkan Çakır'ın düşünmek için  süre istediği ve yapacağı değerlendirmenin ardından kararını vereceği öğrenildi.

Gevrek'in devam etmesine sıcak bakan Çakır'ın Akman ile yaptığı görüşmede de olumlu bir tavır ortaya koyduğu öğrenilirken, sürpriz bir karar verebileceği ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız