SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır Kirve Oldu

0
Güncellendi - 2018-09-11 15:04:21
Çakır Kirve Oldu
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, okul arkadaşının oğluna kirve oldu.

Milletvekili Ahmet Çakır Darende İmam Hatip Lisesi 1982-1983 yılında mezun olan okul arkadaşları ile bir araya gelerek özlem giderdi. Çakır, programda okul arkadaşı olan Mehmet Şanlı’nın oğlu Muhammet Sefa Şanlı’nın kirvesi oldu.

İlçede imam hatiplik yapan Mehmet Şanlı bu organizelerin yılların birikimi olan dostlukları pekişmesine vesile olduğunu ifade etti. Şanlı, “Yurdun her bölgesinde okul arkadaşlarımızla bir araya gelerek hasret gideriyoruz. 35 yıldır göremediğimiz arkadaşımızı bugün görme imkanımız oldu ben bugün burada bir araya gelen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

1982-1983 Darende İmam Hatip Lisesi mezunu olan AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise yaptığı konuşmada bu organizelerin her yıl düzenli olarak yapılmasını istedi. Çakır, “Farklı alanlara dağılmış arkadaşlarımız bir araya geldiği özel bir gün. Bu günün ayrı bir özeliği de aynı dönem arkadaşım Mehmet Şanlı kardeşimin oğlu Muhammet Sefa Şanlı’nın kirvesi oldum. Kirveme mutlu bir ömür diliyorum. Bu gün sohbet edeceğiz özlem gidereceğiz, okul anılarımızı anlatacağız. Bu gün gençlik yıllarına gideceğiz kısacası güzel bir gün oluyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah her yıl düzenli olarak bir araya geliriz” dedi.

Ülkenin bir çok bölgesinden Darende’ye gelerek bu organizeye katılan 1982-1983 dönem İmam Hatip Lisesi mezunlarına yöreye has Darende kebabı, ayranlı çorba ve pilav ikram edildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız