SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır Konak'ı Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:04:10
Çakır Konak'ı Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde belediye başkan yardımcıları ve bazı daire müdürleriyle birlikte Konak’ı ziyaret ederek bazı incelemelerde bulundu. İnceleme gezisine Konak Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Nas ile Bahçebaşı Mahallesi Muhtarı İlhami Yumrutepe de katıldı.

İlk olarak Konak Meydanı’ndaki esnafları ziyaret eden Başkan Çakır, esnaflarla sohbet etti. Daha sonra Başkan Çakır, Konak Akademisi Spor Derneği ile Konak Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin ortak kullandığı ve Halk Eğitim Merkezi Çeyiz Hazırlama Kursları, kültürevi, sporcu kondisyon salonu gibi bölümleri bulunan merkeze geçti. Burada dernek yetkililerinden bilgi alan Başkan Çakır, yapılan çalışmalardan dolayı yöneticilere tebriklerini iletti. Derneğin bulunduğu kat ile ilgili sorunlar olduğunu tespit eden Çakır, buranın doğramalarının Malatya Belediyesi tarafından yenilenmesi talimatını verdi. Dernek yetkilileri de merkezlerinin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Başkan Çakır’a teşekkür ettiler. 

Başkan Çakır, dernek merkezinin alt katında bulunan Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezi Ayakkabı Üretimi Atölyesi’ni de gezerek ustalardan bilgi aldı.

Konak İtfaiye Müfrezesi’ni de ziyaret eden Başkan Çakır, daha sonra Malatya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen yol düzenleme ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız