SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır "Kul Hakkı" Dedi!

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:12:55
Çakır
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, demokratik yollarla gelen hükümetlerin darbelerle gitmesine karşı olduklarını vurgulayarak, “Bu nedenle Mısır’daki darbeye de karşıyız” dedi.

İl Danışma Meclisi Toplantısı Belediye Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantıda ilk olarak konuşan İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti iktidarlarının yaptığı reform niteliğindeki çalışmalardan söz etti.

Daha sonra sözü Gezi Parkı eylemlerine getiren Tüfenkçi, “Gezi eylemlerinde kaybeden Türkiye oldu. Siyaseten de CHP kaybetti. Safları sıklaştırma, dostu ve düşmanımızı tanımamıza vesile olan Gezi Parkı eylemleri, faiz lobisinin güdümü ile ve marjinal grupların sahneye çıkması ile gerçekleştirilmiştir. Halkın gücüyle iktidar olduk. Halkın iradesine sonuna kadar sahip çıkacağız. Demokratik yollarla gelen hükümetlerin darbelerle gitmesine karşıyız. Bu nedenle mısır’daki darbeye de karşıyız” diye konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, önce Gezi Parkı eylemlerine temas ederek, “Tarihini kendisine yanlış öğretilen, kul hakkı nedir bilmeyen, vatan millet nedir bilmeyen gençlerin yer aldığı Gezi Parkı eylemlerine sağduyulu milletimiz dik duruş sergiledi ve geçit vermedi. Olayları üzülerek seyrettik. Aralarında iyi niyetli ve demokratik çerçevede sorunları dile getirenler oldu. Endişelerini ortaya koyanlar oldu. Ancak, eylemcilere de figüran olmamak lazım” ifadelerini kullandı.

Malatya Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden de özetle söz eden Başkan Çakır, katı atık tesisinin 1,5 ay sonra, mevcut çöp sahasında elektrik üretiminin ekim ayı sonunda, şehrin batı girişi yoldaki çalışmaların büyük oranda 2 ay sonra biteceğini söyledi. Başkan Çakır, trambusların da mart ayında yolcu taşımaya başlayacaklarını bildirdi.

AKP Malatya İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda, Gezi Parkı eylemlerini gösteren sine vizyon gösterisi yapılıp, eylemlerin Türkiye’ye faturasının 100 milyon TL’yi aştığı dile getirildi.

Divan Başkanlığı’nı il başkan yardımcılarından Eyüp Sağlam’ın yaptığı toplantıya TBMM’deki çalışmalar nedeniyle milletvekilleri katılmadı. Toplantıya, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Tüfenkçi’nin yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, merkez ilçe başkanı Osman Güder, Kadın Kolu Başkanı Emine Akkurt, Gençlik Kolu Başkanı Miraç Göçmez, ABD Türk Ticaret Odası Başkan Yardımcısı, Net Düşünce Vakfı Başkanı Malatyalı olan Murat Güzel, bazı belediye başkanları, il genel ve belediye meclisi üyeleri, ilçe başkanları, belde ve mahalle temsilcileri ve parti yöneticileri katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız