SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Banka Oturdu Ahmet Kaya Dinledi

0
Güncellendi - 2016-02-29 22:20:32
Banka Oturdu Ahmet Kaya Dinledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Sanat Adası üzerinde yapımı tamamlanan Sanat Sokağı’nda ihtiyaç sahibi ev hanımları tarafından yapılan el işlerinin satıldığı çeyiz dükkanı, vatandaşların ilgisini bekliyor.

Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Çalışma Gurubu tarafından organize edilen Çeyiz dükkanı, bayanlar tarafından yapılan her türlü el işi, Çarşamba günleri 13.00-17.00 saatleri arasında Sanat Adası içerisinde bulunan Kent Konseyi’nde toplanıyor. Fiyatı el işini yapan bayanlar tarafından belirlenen malzemeler, düzenlenip etiketlendikten sonra Sanat Sokağı içerisinde bulunan Kent Konseyi’ne ait çeyiz dükkanı ile Yeni Camii Meydanı’ndaki dükkanda satışa çıkarılıyor. Satılan ürünlerin parası ise aylık olarak ürünü yapan kişiye veriliyor.

Hobi ve doğal sabun dükkanı

Şehit İbrahim Tanrıverdi Kültür ve Sanat Sokağı içerisinde her türlü sanatsal faaliyetlerin hammaddelerinin satıldığı Hobi dükkanı da bulunuyor. Özellikle Sanat Galerisi’ndeki kursiyerlerin kullandığı malzemelerin yer aldığı dükkan içerisinde her türlü ahşap, resim, bakır işleme, hat sanatı malzemeleri, kursiyerlerin ihtiyaçlarını önemli ölçüde karşılıyor. Yine sokak içerisinde faaliyet gösteren doğal sabun dükkanında yapılan sabunların şekli ve kokusu büyük ilgi görüyor. Gençlik Merkezi’nde ise son rötuşlar yapılıyor.

Başkan Çakır’dan özel ilgi

Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen kültür ve sanatsal etkinliklere fırsat buldukça katılan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapımı tamamlanan Sanat Galerisi ile Şehit İbrahim Tanrıverdi Kültür ve Sanat Sokağı’na özel ilgi gösteriyor. Yapılan çalışma ve düzenlenen etkinliklere sık sık katılan Başkan Çakır, buradaki dükkanları da ziyaret ederek, bilgiler aldı.

Genel Sekreter Yardımcıları Ertan Mumcu ve Metin Torun’un da iştirak ettikleri ziyaretlerde, Başkan Çakır Konuşan Bank’a oturarak, Ahmet Kaya’dan türküler dinledi.

Bülten

e61e31ef-25fa-4321-b04d-6fa2074d0fb45509e612-de67-4ea2-94e1-b2e3ac870f13

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız