SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır; "Sıradan Bir Darbe Girişimi Değildi"

0
Güncellendi - 2016-08-18 02:56:36
Çakır;
A- A+ PAYLAŞ

 

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı'yı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Başkan Çakır, “15 Temmuz darbe girişimi sıradan bir darbe girişimi değildi. Ülkemizin bağımsızlığını, toprak bütünlüğünü tehdit eden, iç savaşın hedeflendiği büyük bir kalkışmaydı. Ülkemiz gerçekten çok büyük bir felaketi birlik ve beraberlik içerisinde atlattı. Ülkemiz geleceğe emin adımlarla yürüyecekse, darbe olaylarının bir daha yaşanmamasını istiyorsak, 15 Temmuzda millet olarak nasıl meydanlarda darbecilerin karşısında dik duruşu sergilediysek, bu süreç içerisinde de bunların cezalandırılmasının da darbe girişiminden daha önemli olduğunu düşünüyorum. “ dedi.

“Cumhurbaşkanımızın onurlu duruşu ve Hükümetimizin darbe karşısında almış olduğu tavır halkı daha da cesaretlendirdi.”diyen Çakır; “Türkiye’deki diğer illerde olduğu gibi Malatya halkı da sokağa inerek darbecilerin darbesini başlarına geçirdi. Hemşehrilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Malatya bir bütün olarak, görüşü ne olursa olsun darbe karşısında kenetlenmesini bildi. Darbe karşısında bir duruş sergileyen, ülkesi, vatanı, bayrağı ve ezanı adına sokağa çıkan herkesi takdir etmek gerekiyor. İnşallah bu birliğimiz beraberliğimiz artarak devam eder.

15 Temmuz darbe kalkışması sırasında başta AK Parti İl Başkanımız Hakan Kahtalı olmak üzere AK Parti teşkilatları bu süre içerisindeki meydanlardaki organizasyonlara katılımı, organizasyonlardaki katkı ve çabaları çok önemli. Darbenin duyulmasından hemen sonra meydanlara inen bütün teşkilat kademelerini yürekten tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ise ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “15 Temmuzda başlayan ve Ülkemizde büyük bir sıkıntıya yol açan, beklenmedik bir anda ülkemizde her şey yolunda iken ordumuzun içindeki asi grubun bu kalkışması gerçekten beklenmeyen ve ülkemizi de çok zor duruma sokan bir olaydı.

Bulunduğumuz coğrafyada ülkemize bel bağlayan, umut bağlayan tüm mazlumları hayal kırıklığına uğratmıştır. Bu kalkışma sırasında hayatlarını kaybeden bütün şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Bu olayın duyulduğu ilk andan itibaren hiçbir desteğini esirgemeyen sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. İlk andan itibaren hem teşkilatımız hem de Belediyemiz bu süreci en iyi şekilde idare etmeye çalıştı. 13 ilçemizdeki teşkilatlarımız ile birlikte bu süreci nasıl geçirebiliriz, bu saldırıları nasıl bertaraf edebiliriz çabası içerisindeydik.

Büyükşehir Belediye Başkanımızla yaklaşık bir ay süren meydan buluşmalarında onurlu, erdemli duruşta da her gün sabahlara kadar birlikte olduk.

Paralel yapı ve ona destek verenler de ülkemizde hangi kademede olurlarsa olsunlar tamamı temizlenecek. Vatanını, milletini seven, vatanını devletini bilen insanların idare ettiği bir ülke olacağız inşallah. İlk günden son güne kadar teşkilatımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı kıymetli başkanıma bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız