SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır:" Sorunlar Çok"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:34:38
Çakır:
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, esnaf odaları başkanları ile bir araya geldi. Toplantıya, başkan yardımcısı Ertan Mumcu ve Hasan Atay'ın yanı sıra ESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKKB Başkanı Ali Evren ile esnaf oda başkanları katıldı. 
"Kaynaklar Kıt..Sorunlar Çok"
 
Toplantıda konuşan Çakır, "Malatya ile ilgili bütün önerilere kulak veriyor, dikkate alıyoruz. Planlamalarımızda ve projelerimizde bu önerilere dikkat ediyoruz. Malatya’da yaşayan veya yaşamak isteyen herkes için bir takım sorumluluklarımız var. Yaptığımız işi en sağlıklı, en verimli şekilde yapmaya çalışıyoruz. Malatya’nın kaynakları kıt, sorunları çok. Malatya’yı bir cazibe merkezi haline nasıl dönüştürebiliriz? Sorunsuz bir şehri nasıl ortaya çıkarabiliriz? Bunun plan ve projelerini ortaya koyduk. Çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Malatya'nın gelişmesi zaten Malatya’nın birliğinden kaynaklanıyor. Burada kurumların, yöneticilerin ve şehirdeki önemli sivil toplum kuruluşlarının mutlaka şehir adına bir araya gelmesi, şehrin ortak çıkarlarında buluşması gerekiyor. Bu şehirler için çok önemli. Bunu başaran şehirler her alanda büyüyüp gelişiyor. Dolayısıyla Malatya’da da bu birliktelik var. Bu vesileyle başta başkanlarım olmak üzere, sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
 
"Bizim İçin Bir Şans"
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın esnaflıktan gelmesinin kendileri için bir şans olduğunu söyleyen ESOB Başkanı Keskin, " Daha yaşanabilir bir şehir olabilmesi için,
gelecek nesillere güzel bir şehir bırakabilmek için Belediye Başkanımız Ahmet Çakır büyük çaba içerisinde. Malatya’nın Kışla Caddesiyle-Cengiz Topel Caddesi arasında olmadığını herkesin görmesi gerektiğini söylemiştim. Yolun altıyla üstü arasına her zaman dert yandım. Hatta bu sorun gazeteciler tarafından köşelerinde yazıldı. Ama bugün Yeşiltepeye gittim Göztepe’ye gittim, gezdim, dolaştım, esnafla, halkla konuştum. İçimden Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı görmeden teşekkür ettim. Yıllarca karanlık sokaklarda kaldırımı olmayan, araba parkı olmayan ama herkesin oy deposu olarak kullandığı o kesimlere belediye başkanımız el uzatmış, oralarda güzel çalışmalar yapmış. Ben orada yaşayan arkadaşlarımız ve halkımız adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Herkeste Sayın Belediye Başkanımın çalışmalarından memnun biz de memnunuz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Son zamanlarda açılan fuarlar, Malatya günleri, Malatya'nın gerçekten yüzünü ağartmıştır. İnşallah önümüzdeki dönem daha güzel işler başaracağına inanıyorum. Yürekten kutluyorum” dedi.
 
"Hizmetlere Teveccühle Bakıyorlar"
 
ESKKKB Başkanı Ali Evren ise konuşmasında,  “Bu güzel toplantıda bizi bir araya getirdiği için Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum. Çalışmaların Malatya’nın gelişmemiş mahallelerine girmesi bizleri ayrıca mutlu ediyor. Halkın hepsi de yapılan hizmetlere teveccühle bakıyor. Biz her zaman dediğimiz gibi kendileriyle beraber elimizi taşın altına koyacağız” dedi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız