SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır Taştepe'de

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Taştepe Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Çakır, çevre yolu altında bulunan mahallelerin gelişiminin Malatya için çok önemli olduğunu söyledi.

Çakır'ın Taştepe gezisine ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Taştepe Mahallesinde incelemelerde bulundu.

2 Mart Salı günü gerçekleştirilen mahalle gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, Taştepe Mahalle Muhtarı Turan Sarı ile mahalle sakinleri katıldı.

Taştepe Mahallesinin sorunlarını Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ileten Mahalle Muhtarı Turan Sarı, evlerinin tapularının verilmesini bekleyen insanların olduğunu belirterek, “Mahallemizin sorunlarını konuşmak için bir araya geldik. Sorunlarımızla yakından ilgilenen Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Çevre yolu altında bulunan mahallelerin gelişiminin ve büyümesinin Malatya için çok önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise bu gelişimin ancak imarlı yolların açılmasıyla mümkün olacağını söyledi.

Başkan Çakır, “Malatya Belediyesi olarak bölgenin gelişimi için kuşak yollarımızı bir an önce açmak için yoğun çalışmalar yapıyoruz. Çevre yolu altında bulunan mahallelerimizde doğalgaz çalışmaları başladı. Bu çalışmaların devamında semt konakları ve çocuk parkları yapacağız. Sosyal ve kültürel anlamda çevre yolu altında bulunan mahallerimize hizmet verecek semt konaklarımızdan öğrencilerimiz de faydalanabilecek. Semt konağımızın içinde kütüphane, bilgisayar odaları ve birçok etkinliklerin gerçekleştirilebileceği çok amaçlı salonlar olacak” dedi.

Taştepe Mahallesinde sürdürülen temizlik çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür eden mahalle sakinleri ise açılacak kuşak yolların Taştepe ve bölgeyi değiştireceğine inandıklarını, doğalgazın da mahallerine gelmesinin çok sevindirici olduğunu söylediler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız